Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako koristiti jednokratne pelene očistiti poplavljenom tepih

Kao jedan od najvažnijih upijajuće proizvoda na tržištu , jednokratne pelene su odličan pomagač kada pokisao do vode iz poplavljenih tepihu . Domaćinstva koja nemaju djecu i jednokratne pelene na ruku možda ih dodati na popis za kupovinu takve neočekivane hitnim slučajevima . Jednokratne pelene napraviti takav veliki posao upija tekućinu da je to značilo da apsorbira , to će učiniti jednako dobro posao upija vodu iz mokrom carpet.Things morat ćete
pelena
Scissor < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

Uklonite bilo samostojeću vodu . Dokjednokratnu pelenu radi veliki posao za uzimanje vode iz tepiha , to je najbolje da se osuši tepih iz što je više moguće .
2

kupiti kutiju velikih pelena . Budući da su pelene neće biti korišten za namjenu , nema potrebe da kupi najskuplje pelene sa zaštitom stretch curenja ili fantazija mehanizama Čičak privitaka . Kupiti jednokratne pelene koje mogu pokriti većinu kvadrature te je najisplativije .
3

Uzmi škare i izrezati noge dio pelene omogućiti pelene ležati licem prema dolje na tepih što više izravnali . Cilj je da se kontakt između upijajući dio pelene i mokrom tepihu .
4

Lay pelene uredno u nizu preko mokrog dijela tepihu . Uvjerite se da je kontakt između upijajući dio pelene i mokrom tepihu .
5

Nanesite malo pritisak na pelene kako bi se osiguralo da su oni apsorbiraju vodu iz tepiha . Ne nanositi ga previše pritiska , jer ne žele iscijediti vodu iz jednokratnu pelenu natrag u tepih . Vi samo želite biti sigurni da postoji dovoljno kontakta papelena može da radi svoj posao .
6

Pažljivo uklonite jednokratne pelene i bacite ih . Pazite kad ih maknuti , jer ne želim da se nehotice iscijediti vodu natrag u tepih .
7

Ponovite koliko god puta je potrebno da bi se što više vode što je više moguće .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070695.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.