Kako očistiti kanalne posao nakon poplave

Nakon poplava ,posljednja stvar koju vjerojatno želim razmišljati o tome je svoj ​​dom kanalne posao . Bilo je uobičajeno da se više brine o vašem domu podove i zidove nego vodova u . To je važno za čišćenje kanala za rad nakon poplave , međutim , što je za otpatke , prljavštine , blata , pa čak i životinje mogu biti zaglavi unutar svojih ducts.Things što vam je potrebno
odvijač
Četke
Štapovi

Prikaži više uputa
1

demontirati i provjeriti ventilacijski otvor rešetke za bilo kakve znakove krhotina, prašine ili plijesni . Pažljivo ih staviti van i čisti i dezinficira ih .
2

Korištenje svjetiljku , pogled iznutra od zračnih otvora za znacima nečistoća i prljavštine . Odredite koliko štete , ako ih ima , što je učinjeno za kanalizaciju .
3

Pažljivo struže bilo velikih krhotine palicom kanala čišćenje , mali drškom četke ili malom lopatom . Budite svjesni da životinje poput zmija , vjeverice i glodavci mogu biti zarobljen u kanalima , pa budite oprezni .
4

Rastavite cjevovoda, po dionicama , uklanjanje cijeli kanal . Pažljivo očistite i pregledajte rad lima ljepljive . Uklonite sve plijesni i bakterija . Dezinficirajte sve dijelove , neka se osuši i zamijeniti kanale .
5

Očistite područje oko kanalima temeljito . Zamijenite sve oštećene ili mokri ljepljivu ploču i ljepljive materijale ne- metal . U loše poplavljenim domovima , dijelovi podu možda morati biti uklonjena za pristup tim materijalima . Ako su podovi će biti zamijenjen , očistite kanale kad su stari podovi rasparati , prije nego što su novi podovi propisani .

Kako biste provjerili je li moj objekt ima Ever Poplavljena

velike poplave uzrokovati veliku štetu na izgrađenom okolišu . Novi temelji , podovi, zidovi, električne instalacije i vodovod su samo neke od troškova povezanih s štete od poplava . Stavke obično oštećeni od strane velikih poplava poput aparata i na

Více >