Kako biste dobili osloboditi od plijesni u podrumu

Plijesan jegljiva koja stvara spore, koje mogu dovesti do problema s disanjem . Plijesan treba vlage i izvor hrane za procvat tako da je najbolji pristup za dobivanje osloboditi od plijesni u podrumu je ukloniti barem jedan od njih iz equation.Things morat ćete
sigurnost masku N95 za uklanjanje plijesni
oko zaštite
radne rukavice
odvlaživač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Nakon što ste svoju sigurnost masku i naočale na početak u potrazi za bilo kakve izvore vlage u podrumu : curi cijevi ,ispiranje mozgova s tla izložena , stara pranje rublja i sl. problem odmah . Seal pukotina u podrumskim zidovima i podovima , pokriti bilo izloženo tlo betona , i popraviti curenja sebe ili po vodoinstalatera . Nastavak nosio zaštitnu masku /naočale dok su svi koraci su završili .
2

Plijesan jede celuloze , tako ukloniti sve zidnih tapeta, tepihe , tkanine i izolacijskih materijala koji imaju vidljivu crnu /siva plijesan . Uvijek provjerite dublje u mjestima gdje se u početku vidjeti plijesan . Možda ćete morati zamijeniti obloga i bilo koji temeljni zid odbora /izolaciju koja je bila zagađena s plijesni . Ne porozne površine mogu se očistiti kalup /plijesni skidanje i pranje jastuk . Odložite sve što je u teškim uvjetima rada plastične vrećice i ukloniti ga iz svog podruma .
3

Investirajte u odvlaživač . Nakon što su sve od plijesni kontaminiranih materijala uklonjen , koristeći odvlaživač jeveliki korak prema pazeći kalup se ne vraća u svoj ​​podrum . Prema EPApoželjna razina vlage težiti je 60 % ili ispod relativne vlažnosti . Ne zaboravite isprazniti kolektor vode dnevno , a to je konačno trebala riješiti plijesni u svom podrumu i pomoći čuvati ga od povratka .

Kako Sadrže štetu od bojler potopa

Bojleri doći kao ni u spremniku ili tankless raznolikosti. Bojler dijelova iz bilo kojeg tipa može se razgraditi i slomiti , uzrokujući poplave u kući . Grijači vode u spremniku dostupni su s bilo od 20 - do 80 - galon kapaciteta za stambenu namjenu

Více >