Kako ubiti Podrum Kalup

Ako ste imali poplavu u vašem domu , ili vaš podrum samo ima lošu odvodnju , možda ćete imati problema plijesni . Važno je da se brine za to što je prije moguće jer kalup ima tendenciju širenja . Ako mislitekalup suviše ozbiljno , a vi ne želite da se brine o njemu na svoju ruku , poziv profesionalnog čistač . Ako se odlučite da se ubije kalup , nositi zaštitne naočale i masku kao i duge rukave, hlače i gumene rukavice . Ovdje su neke korisne guidelines.Things što vam je potrebno
naočale
Maska
Gumene rukavice
Prijenosni pročišćivač zraka
čekićem ili nožem ( ako je potrebno)
velikim metalnim pota Screenshot vode
Bakar sulfat
plastičnu žlicu
Trgovačkog kalup ubojice Screenshot pećnica rukavice
vrt prskalica
Rough četka za ribanje
Pamučne krpe
Industrijsku fan Screenshot Shop vakuum Srpski Screenshot Prikaži više uputa Screenshot
1

Otvorite podrumske prozore i vrata koja vode prema gore. Otvorite bilo walk- out vrata . Želite što više ventilaciju moguće . Postavite prijenosni pročišćivač zraka kod područje s najvećom koncentracijom kalup dodatno zaštititi pluća .
2

Uklonite pločice , zidne ploče ili stropnih ploča koje pokrivaju plijesni . Odvojite ih nožem ili stražnjem dijelu čekićem , ako oni ne dolaze off lako . Baciti pljesniv Tepih u smeće . Usisavanje stajaće vode koristeći svoj ​​dućan vakuum .
3

Uzmi veliku metalnu posudu i kuhati galon vode u njemu . Kadavoda počne vrenje, skinite ga na štednjak . Dodajte 1/2 šalice bakreni sulfat prah , miješajući s plastičnom žlicom kao vaš sipati prašak u. Ulijte u 1/2 litre komercijalni kalup ubojica . (Dobar za korištenje je Zep gljivica i plijesni sredstvom za uklanjanje mrlja . ) Promiješati ponovo . Ulijte smjesu u svoj vrt prskalica .
4

pumpe vrt prskalica i kaput sve pljesnivim područja sa sredstvom za čišćenje . Sprej svaku točku dva puta kako bi bili sigurni da je sve u kalup dobiva dobru dozu njega . Nekačistač sjediti pola sata kako bi se osiguralo da ubija sve u kalup .
5

Ulijte čistu mlaku vodu u prskalica i sprej za svako područje gdje se primjenjuje na neku ga navlažiti tako da možete piling . Upotrijebite svoju grubu četka za ribanje ukloniti bilo tvrdokornih kalup koji je još uvijek zaglavi na zid , strop ili kat .
6

Obrišite kalup i čišći s vlažnim pamučnim krpama . Baciti ih podalje . Postavite veličine ventilator industrijsku u podrumu pomoći osušiti brzo . ( Trebali biste biti u mogućnosti da se unajmiti na lokalnoj hardvera trgovine . )

Kakav Wax ljepila mogu koristiti Seal neke prostore u mojim Parket

? Kada instalirate Parket , daske pojavljuju neprimjetno i glatka . Drvo , naravno pomiče i širi tijekom vremena , što uzrokuje prostora da se pojavi u podu . Također , izloženost vlage može izazvati neželjene razmak između dasaka na svoje tvrdo etaž

Více >