Pumpa problema

sump pumpe dolaze u postolju za podvodne sorti , od kojih oba mogu dokazati neprocjenjiva u područjima gdje su poplave ili curi podrumima suzabrinutost . Uređaji se izvoditi na bilo električnu ili baterije izvor energije , a oni ukloniti višak vode pumpanjem tekućine iz rupe u podu alternativno zovekarter umivaonik , karter rupa ili karter pit .
Iako svi karter crpke zahtijevaju zamjenu na kraju , ako se pravilno i redovito održavan , oni mogu trajati godinama . Imajte na umu da s obzirom na potencijalno smrtonosnu kombinaciju struje i vode , koji može izazvati opasne udarce , uvijek nosite gumene obuće i osigurati tekućina je u izravnom kontaktu s zidnu utičnicu prije inspekciju na pumpa . Veličina pumpa

snaga je pumpa ne određuje njegovu fizičku veličinu nego njegova konjskih snaga . U principu ,sve veće i dubljepodrum je ibližeizvor podzemne vode ,više snage će biti potrebno ispumpati višak vode . Dakle ,pumpa s Veća snaga rejtinga je najbolje kada se takve mjere su veći .

Akopumpa je u dobrom stanju , ali čini seuređaj nije u mogućnosti da se ocijedi podrum dovoljno , razmislite o zamjeni pumpe s verzijom koja ima više konjskih snaga . Pakiranje često uključuje informacije kako bi potrošači odabrati najprikladnije snagu .
Sump Hole Veličina

Kako bi se povećala učinkovitost pumpa i produžiti svoj život ,karter rupa ne bi smio biti manji od 18 cm u promjeru i 2 metra dubine . Ova mjerenja omogućuju dovoljno prostora za same pumpe i srodnim prilozima , kao i vodu koja se obično ostaje između crpne ciklusa . Sump rupe koje su premale može dovesti do mehaničkih problema , kao što je nepotrebno puno pumpanje .

Temperature

sump pumpe koje nemaju izgrađen - u termalni senzori ili neispravan senzori može pregrijati . Ispraviti problem , jednostavno uključite crpku , tako da se ohladi .

Pretjerano hladne temperature također mogu utjecati sump pumpe kadaizlazna cijev koja odvodi vodu putuje kroz zaledi izvana . Instaliranje Freeze Stop proizvod koji pruža alternativni izlaz put , može spriječiti vodu iz backup i poplave podruma u takvim okolnostima .
Zamijenite Smetnja

sump pumpe su mogućnosti za automatsko uključivanje i isključivanje kada je to potrebno zbog float ruka koja aktivira prekidač za uključivanje /isključivanje u odgovarajućoj situaciji . Crpna kvarovi često rezultiraju kada plovak ruka je poremećen ili smaknuo , čime se sprječava operativni prekidač . Da bi provjerili i riješiti ovaj problem , provjerite da lifloat ruka je u pravilnom položaju, a ako postoji bilo kakav otpad inhibira njegovo kretanje .
Klompe

Prljavština ne samo da ometa prebacivanje , ali to također može uzrokovati začepljenja u sustavu pumpa , u konačnici dovodi do akumulirane vode i poplava . Povremeno pregledati kartera rupu , nepovratni ventil i pumpa linije kako bi bili sigurni da su slobodni od blokade .

Plijesan Liječenje poplavljenom podrumu

Zabrinut kalup u svom podrumu sljedećem poplava ? Prema Phillip Fry, Certified plijesni inspektora , Certified kalup Remediator , Certified okoliša tehničarka , i autor pet knjiga o problemima plijesni ,potencijal za probleme proteže daleko izvan sam

Více >