O backup pumpa sustavi

Sustavi Backup kartera pumpa imaju izvore rezervne snage za pumpe za rad tijekom snaga prekid rada koji se često javljaju kao rezultat teškim vremenskim uvjetima , kao što su poplave i oluje . Karter pumpe se obično koriste u kombinaciji s glavnim crpki . Akoglavna pumpa ne i prestaje raditi , to je mjesto gdjebackup sustav pumpa dolazi u igru ​​. Vrste

Postoje dvije glavne vrste sigurnosnih sustava pumpa . Jedan je vezan za svoje prebivalište u sustavu vode i radi zajedno s pritiskom vode . Drugi djeluje pomoću punjivu 12 - volt baterije . Obje ove vrste sustava backup pumpa su popularni i često se koristi .
Prevencija /Solution

Postoji više razloga zašto je vaša primarna pumpa može prestati raditi , što bi izazvalo da morate koristiti svoj backup sustav pumpa . Neki od tih potencijalnih uzroka uključuju nestanka struje, slomljena ili zaglavi plovkom , začepljen usis ekran, smrznute tlačnoj cijevi ,unplugged , izgorjelo je ili zaglavljeni pumpu i slomljena pogonsku osovinu .

razmatranja

Neuspjeh sump pumpe može izazvati velike štete . Većina osiguravajućih društava ne uključuju kartera popravak pumpe u svojim politikama . Oni koji to obično će vam naplatiti više deductibles ili dodatne premije . Oni također mogu jednostavno ograničiti svoju pokrivenost . Neuspjesi pumpa može ostaviti neuredan trag iza njih , uključujući i opsežne popravke , čišćenje i papirologija ( za osiguranje ) . To je razlog zašto je uvijekdobra ideja imati sustav backup pumpa postavljena na mjestu .
Značaj

sump pumpe su toliko važno jer su bilo Residence je prva linija obrana protiv podzemnih voda od poplava koje su mogli dobiti unutar vašeg doma i uzrokuju puno komplicirano štete . Backup sustavi kartera pumpa bi bili sigurni da je vaše prebivalište nije ranjiv na ovakvim incidentima . Posljednja stvar koju želite da se bave je bez struje ,potopljena kuća iposljedicama popravaka .

Prodavači

Ako želite kupiti sustav backup pumpa na internetu , postojepuno uglednih proizvođača s velikim izborom tih proizvoda . Neka mjesta na check out uključuju Sjevernu Tool, Vrijednost Suha, Radon pečat , koji je vezan hidroizolacija i Vodoinstalater višak . Ako živite u blizini Home Depot ili Ace Hardware , možete kupiti i sigurnosne sustave pumpa u tim trgovinama .

Kako razbistriti podrumu Voda

Voda u podrumu javlja tijekom proljetnih visoke vode događaja , nakon jakih pljuskova , ili tijekom vodovod neuspjehe . Uklanjanje vode jeprvi korak da se povrat u podrum . Proces zahtijeva neke specijalizirane opreme koja može imati da se stečena il

Více >