Kako prepoznati plijesni u vašem domu

postoje određene karakteristike koje bi trebali biti u potrazi za , ako sumnjate da možda postoji kalup u vašem domu . Imajte na umu da postoje stvari kao što su pelud , SAP, mrlja i prašine koji nisu štetni i mogu izgledati kao kalup nakon inspection.Things morat ćete
svjetiljku
gumene rukavice
maska ​​
Screenshot Prikaži više uputa
1

miris. Plijesan općenito ima taj ustajali , vlažan miris koji je neugodna i smanjuje kvalitetu zraka .
2

vidljiv rast . Kalup i plijesni može manifestirati u različitim bojama i uzorcima . Najčešći su crna, siva smeđa , siva zelena, narančasta ili ljubičasta . Crna plijesan , ili Stachybotrys , uglavnomzelenkasto crne s ljigave izgledom .

3

simptomi izloženosti plijesni . Jeste li primijetili povećanu simptome alergija ? Jeste li pate od glavobolje i vrtoglavice ? Jesu li ovi simptomi očituju kad ste kod kuće ili su bili domadulje vrijeme ?
4

vidi link ispod za više informacija o plijesni testiranje setove , provjera za kalup , testiranje i uklanjanje plijesni .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Poplava Ublažavanje Podsjetnik

Poplave suštetni sila one kuće na ili u blizini rijeka i potoka lice na godišnjoj razini . Pravilno ublažavanje poplava će smanjiti skupe štete na strukturi i osigurati da vaš cijenjeni imetak su na sigurnom . Priprema popis ublažavanja će osigurati

Více >