Kako zaustaviti ormar plijesni i neugodnih mirisa

Ormar plijesan uzrokuje više od gadnih mirisa . Kalup i plijesni su opasnosti po zdravlje svima izložen , pogotovomladi . Naučite kako zaustaviti kalup i plijesni i učiniti vaš ormari živost again.Things što vam je potrebno
sode bikarbone Screenshot Dehumidifier ( preporučeno)
Febreeze ( fakultativno )
križ Ventilacija
prikazati više uputa
1

knjige iz ormara snijeti . Prije liječenja svoj ​​ormar plijesni problema , važno je isprazniti svoj ​​ormar u potpunosti. To će vam omogućiti da pregledati stavke za gljivice i plijesni štete , spriječiti dodatnu štetu od kemijskih tretmana , te će se povećati protok zraka , čime vaš ormar za brže sušenje .
2

sode bikarbone za ormaru plijesni . Hoće li ili ne vaš ormar je još vlažna , pospite sodu bikarbonu na tepihu liberalno . Ako ormar plijesni ili plijesni je prianja na zidove , pomiješajte 1/2 šalice sode bikarbone s galon toplom vodom . Primjenjuju smjese na zahvaćeno područje zida ili stropa . Pročišćavati nježno . Ne ispirati .
3

locirati izvor ormaru plijesni . To je obično lakše pronaći izvor ormara plijesni , aormar je još vlažna . To je praktično jer je teško da se osuši ormar plijesan bez prethodnog zaustavljanja izvor vlage . Ako ne možete pronaći izvor vlage , pokušajte ponovo nakonormar je suho (vidi korake u nastavku ) .
4

osušite ormaru plijesni . Ostavite vrata svog ormara prazno Opena i uvjerite se da postoji dovoljno suh zrak teče kroz sobu . Ako živite u vlažnom klimom ,odvlaživač biti potrebno ukloniti postojeću vlagu i spriječiti novu vlagu iz naseljavanju u. Dopustiteormar potpuno osuši .
5

vakuumu biti suh ormaru . Kadormar s plijesni problema potpuno osuši , vakuum se sve preostale sode bikarbone .
6

ček za IZVORU OPET . Ako ste uspjeli pronaći izvor vlage koja je uzrok vašem ormaru plijesan , pokušajte ponovno kada jeormar je suha . Povratak na ormaru nekoliko sati nakon što jeproces sušenja završi . Provjerite zidove za kondenzaciju . Osjetite za mokro mjesta u sagove . Ako ste još uvijek ne možete pronaći uzrok vašeg ormara plijesni problema , što može zahtijevati uslugeprofesionalnog.
7

liječiti ormaru plijesni mirise . Ako sode bikarbone sama nije bilo dovoljno za uklanjanje neugodnih mirisa iz svog ormara , onda pokušajte liječenje ormar s Febreeze ili drugi proizvod koji upija mirise , a ne mirise u zraku . Ako Febreeze ne kontroliraju miris , možda razmisliti o korištenju mokri trgovina vakuum oprati preostali miris i klice od tepiha . Vi svibanj također morati imatiprofesionalni ispitatirazmjere štete plijesni je izazvao svojim zidovima i stropu . Dijelovi suhozidom možda morati biti zamijenjena .

Kako do suhu Carpet Podstava

Nesreće se dogoditi taj rezultat u zasićenje vašeg tepih padding s vodom ili tekućinama koje zahtijevaju da se osuši padding . Bilo da jepretjerano mokra čišćenje tepiha , poplava ili drugih oštećenja vodu ,tepih padding mora se dobro osuši kako bi s

Více >