O Mold Removal

Ako je vaš dom je preplavljena oluje , prokišnjava krov ili slomljene cijevi , spore plijesni mogao početi širiti zbog prekomjerne vlage . Nakon što je kalup prisutan u vašem domu uzrokuje ustajali miris i opasni za vaše zdravlje . Značaj

Uklanjanje kalup je od ključnog značaja za osobe koje pate od respiratornih problema i medicinskih stanja , uključujući rak pacijenata koji su podvrgnuti kemoterapiji . Nastavljajući dopustiti kalup za širenje u vašem domu mogu dovesti do pogoršanja postojećih simptoma ili uzrokuju zdrave pojedince da se razbolite .
Prevencija /Solution

Za čišćenje plijesni iz malih predmeta kao što su male tepisi, igračke i druge stvari napravio ili krpom , operite ih u vrućoj vodi . Čiste aparati, podovi i pult s bjelilo i vode . Omjer rješenje treba biti ograničena na jednu šalicu izbjeljivača na svakoj litri vode . Uvijek koristite soba - temperatura vode kad miješanje izbjeljivačem . Piling za površine s ukočenih čekinja četke i uvijek nositi masku i gumene rukavice .
Vremenski okvir

Općenito , ako su predmeti bili mokri dva dana ili više , kalup je imaopriliku da se set in druge predmete koji su izrađeni od više poroznog materijala može biti u opasnosti od plijesni zaraze prije nego dva dana.
razmatranja

iako se ne vidi , plijesni i dalje mogu vreba na pojedinim predmetima unutar kućanstva . Uklonite tepih , drvo ili laminat . Spore plijesni može postati zarobljen između podloga i podne obloge . Bacite Sofe, stolice i madrace koji su pretrpjeli štetu vode . Kontaktirajte kalup inspektora kroz pomoć svoga homeowner osiguravajućeg društva .
Upozorenje

Zbog nepoznatih učinaka na vaše zdravlje , napustiti svoj ​​dom tijekom procesa uklanjanja plijesni . Nikad ponovo unesite kalup - opustošen dom bez nosio masku .

Kako liječiti štete tepih Voda

tepih vode šteta može biti uzrokovana poplavama , razbila vodovodnih cijevi , ili bilo koji omogućuje voda riješiti na tepihu . Ostavljajući tepih oštećenje vodom ne liječi može dovesti do potrebe za zamjenu podova , kao i tepih , što može biti vrlo

Více >