Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako to Utočište vode Oštećeno beton

< p >Mnogo ljudi uopće ne mislim da beton može se popraviti . Drugi jednostavno ne žele uzeti vremena za napraviti popravke . U stvarnosti , beton je baš kao i bilo koje druge površine . To može izdržati oštećenja , posebno stajaće vode . Razmislite o broju kuća koje su iskusile vode do oštećenja betonskih površina kao posljedica poplave . Takve situacije mogu biti osobito opasno za domove koji su postavljeni na betonske temelje ili one koje imaju osnovnu betonski pod .
Dobra vijest , međutim, da se beton može lako popraviti ako se točno zna što treba učiniti . pregled Upute Screenshot 1 < p > procijeniti štetu odrediti najbolji način za napad na konkretan popravak . Potražite mrlje nastale vode stoji na mjestu ili moguće štete od poplava .
2 < p > Izmjerite dužinu , širinu i dubinu betonske površine koje treba popraviti . Ove mjere će imati utjecaj na metodi popravak izabrao .
3 < p > Očistite betonsku površinu treba popraviti . Ovisno o "tip" mrlja , možda će biti potrebno koristiti nešto jače od pukog sapunom i vodom . Potražite konkretne čišćenje koje čine posebni zahtjevi za vrsti mrlja biti uklonjena . Neka betona osušite prije prelaska na sljedeći korak .
4 < p > odrediti koje dijelove betonskog potrebu da se ponovno pojavili zbog oštećenja . Voda koja je stajala na betonu neko vrijeme može uzrokovatipovršina učiniti nešto poznato u poslovanju kao " skaliranje . " To također može uzrokovati površinu ili čak i duboke pukotine , kao i izvijanje .
5 < p > Odlučite odgovarajuće proizvode koji se koriste kako bi utjecati na popravke koji su potrebni . Povlačiti sredstva nužna .
6 < p > Uklonite sve prljavštine , krhotine , ili raste materijala iz bilo kojeg konkretnog prostora koji treba popraviti . Važno je dapovršina bude čist kao moguće .
7 < p > ponovno poravnati beton koji ima samo manju štetu površine . Ovaj proces je jednostavan . Jednostavno nanesite tanki sloj betona na vrhu površine , pažljivo slijedeći upute koje ste dobili uz proizvod .
8 < p > Koristite konkretan krpanje materijal za popravak male pukotine i rupe prije nego što oni imaju priliku da rastu u veličini ili uzrokovatibeton kopča . Slijedite upute na određenu marku proizvoda krpanje izabrao .
9 < p > Dlijeto daleko bilo stari beton koji bi mogli biti na putu . Ukoliko je potrebnopostupak , to bi trebalo biti učinjeno prije prelaska na sljedeći korak .
10 < p > Umetnite metalni pojačanja ako je to potrebno . Ako jeduljina , širina , dubina i područje koje zahtijeva popravak je prevelik , ovaj korak će biti potrebna . Koristite bušilicu bušili rupe potrebne kako bi se stavio metalnu traku na svoje mjesto . Koristite odgovarajuće ljepilo osigurati bar na svoje mjesto . Dopustite da se dobro osuši prije nanošenja betona .
11 < p > Nanesite konkretan ljepilo na područje oko starog betona . To će vam pomoći da se drže na novi beton kao što se primjenjuje .
12 < p > Nanesite ili sipati betona na svoje mjesto . Slijedite upute na proizvodu dobiti pravu konzistenciju .
13 < p > Mjesto forme u mjestu oko područja , ako je potrebno , kako bi bili sigurni da sebeton ne presele izvan predviđenom prostoru . < Br > pregled 14 < p > Nanesite konkretan pečat po želji . Budite sigurni da slijedite upute na proizvodu .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133889.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.