Kako to Utočište vode Oštećeno beton

Mnogo ljudi uopće ne mislim da beton može se popraviti . Drugi jednostavno ne žele uzeti vremena za napraviti popravke . U stvarnosti , beton je baš kao i bilo koje druge površine . To može izdržati oštećenja , posebno stajaće vode . Razmislite o broju kuća koje su iskusile vode do oštećenja betonskih površina kao posljedica poplave . Takve situacije mogu biti osobito opasno za domove koji su postavljeni na betonske temelje ili one koje imaju osnovnu betonski pod .
Dobra vijest , međutim, da se beton može lako popraviti ako se točno zna što treba učiniti . pregled Upute Screenshot 1

procijeniti štetu odrediti najbolji način za napad na konkretan popravak . Potražite mrlje nastale vode stoji na mjestu ili moguće štete od poplava .
2

Izmjerite dužinu , širinu i dubinu betonske površine koje treba popraviti . Ove mjere će imati utjecaj na metodi popravak izabrao .
3

Očistite betonsku površinu treba popraviti . Ovisno o "tip" mrlja , možda će biti potrebno koristiti nešto jače od pukog sapunom i vodom . Potražite konkretne čišćenje koje čine posebni zahtjevi za vrsti mrlja biti uklonjena . Neka betona osušite prije prelaska na sljedeći korak .
4

odrediti koje dijelove betonskog potrebu da se ponovno pojavili zbog oštećenja . Voda koja je stajala na betonu neko vrijeme može uzrokovatipovršina učiniti nešto poznato u poslovanju kao " skaliranje . " To također može uzrokovati površinu ili čak i duboke pukotine , kao i izvijanje .
5

Odlučite odgovarajuće proizvode koji se koriste kako bi utjecati na popravke koji su potrebni . Povlačiti sredstva nužna .
6

Uklonite sve prljavštine , krhotine , ili raste materijala iz bilo kojeg konkretnog prostora koji treba popraviti . Važno je dapovršina bude čist kao moguće .
7

ponovno poravnati beton koji ima samo manju štetu površine . Ovaj proces je jednostavan . Jednostavno nanesite tanki sloj betona na vrhu površine , pažljivo slijedeći upute koje ste dobili uz proizvod .
8

Koristite konkretan krpanje materijal za popravak male pukotine i rupe prije nego što oni imaju priliku da rastu u veličini ili uzrokovatibeton kopča . Slijedite upute na određenu marku proizvoda krpanje izabrao .
9

Dlijeto daleko bilo stari beton koji bi mogli biti na putu . Ukoliko je potrebnopostupak , to bi trebalo biti učinjeno prije prelaska na sljedeći korak .
10

Umetnite metalni pojačanja ako je to potrebno . Ako jeduljina , širina , dubina i područje koje zahtijeva popravak je prevelik , ovaj korak će biti potrebna . Koristite bušilicu bušili rupe potrebne kako bi se stavio metalnu traku na svoje mjesto . Koristite odgovarajuće ljepilo osigurati bar na svoje mjesto . Dopustite da se dobro osuši prije nanošenja betona .
11

Nanesite konkretan ljepilo na područje oko starog betona . To će vam pomoći da se drže na novi beton kao što se primjenjuje .
12

Nanesite ili sipati betona na svoje mjesto . Slijedite upute na proizvodu dobiti pravu konzistenciju .
13

Mjesto forme u mjestu oko područja , ako je potrebno , kako bi bili sigurni da sebeton ne presele izvan predviđenom prostoru .
pregled 14

Nanesite konkretan pečat po želji . Budite sigurni da slijedite upute na proizvodu .

Kako to Maknuti plijesni i plijesni iz svog podruma

iskorijeniti podrum kalup i plijesni, čim se otkriti bilo rasta , a vi ćete biti tarifni off ozbiljne zdravstvene i strukturne probleme . Ako se ne liječi , te gljive će se širiti i infiltriraju površine kao što su drvo, tepiha i suhozidom , ugrožava

Více >