Kako biste spriječili pojavu pljesni u kući nakon potopa

Ako imate štete na svoj ​​dom nakon poplave , trebate kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i daljnje onečišćenje . Bakterije napredovati na vlagu , takobrz odgovor će spriječiti nepotrebne propast . Pregled, što vam je potrebno pregled N95 raspoloživog respirator
Rukavice pregled Goggles pregled kantu
Bleach pregled TSP ( Trisoduim fosfat )
krpama
Mop
Vakuum pregled Plastika
Tape
Upute Screenshot 1

Nosite zaštitu i zaštitnu opremu . Koristite N95 jednokratnu respirator , a naočale kako bi zaštitili svoje lice . Nosite dugih rukava košulje i hlače , i uvjerite se da ne dirate bilo koji kontaminiranu površinu bez rukavica .
2

Seal otvori i kanali u kući i isključite klima uređaj . Koristite oduška obloge ili pečat za zrak plastikom i trakom . Isključite topline i sustav hlađenja .
3

Odrediti radni prostor i zapečati prostor s plastičnom folijom . Seal plastičnu foliju s trakom i budite sigurni da ga zatvorite svaki put kada uđu ili napuste radno područje .
4

napraviti kalup rješenje za čišćenje zagađenih predmeta . Kombinirajte jedan dio izbjeljivač s četiri dijela vode . Dodaj 3 oz . TSP ( trisoduim fosfat) za svaki galon vode i bjelilo smjesu.
5

Skinite tepisi i tepih . Većina tepisi nećete moći spasiti , jer je zarobljen onečišćenja ispod tekstila i trulog drveta ili ispod parketa . Možda ćete očistiti neke prostirke s otopinom i ostavite da se osuši na zraku , ali budite svjesni colorfast tkanine kojerješenje može krvare .
6

Uklanjanje kontaminiranih predmeta iz svog doma i obrišite niz zidove i podove s rješenje. Za stavke možete spasiti , očistite ih otopinom i vratiti se kući . Zbrinuti od stavki koje se ne mogu vratiti.
7

Očistite radnu površinu temeljito rješenje i riješiti radne opreme i pomagala . Nemojte ponovno koristiti krpe ili druga sredstva za čišćenje i biti sigurni da pečat te stavke iz plastične prije uklanjanja iz kuće .

znaci i Simptomi oštećenje vodom i Plijesan u kući

šteta od vode i plijesni može uništiti dom . Bez brz pozornost , voda se širi kroz zidove , strop i podovi , omekšavanje građevinskog materijala i štetan strukturni integritet . Plijesan se širi vrlo brzo , što uzrokuje zdravstvene probleme i narušil

Více >