Kako popraviti poplavljenom Podrum

.

Suočavanje s poplavljenom podrumu zbog oluje ili cijevi rafala jetežak zadatak koji uključuje uklanjanje vode , isušivanje podova , zidova i stvari , i popravljajući štetu vode pregled Stvari Morat ćete pregled Electric
pumpa sprej bocu
Bleach
industrijske veličine fan
Upute Screenshot 1

popraviti izvor poplava . Važno je da se zaustavi poplavu što je brže moguće kako bi se smanjila šteta . Akopoplave je uzrokovana praska cijevi , isključiti vodu na glavnom ventilu . Akoje voda zbog poplava okoliša , možda ćete morati pričekati dok se poplavne vode povuku.
2

pumpe vodu iz podruma . Sljedeći korak je da se vode u podrumu van što je brže moguće . Mnogi hardvera trgovinama najam pumpe za vodu . Provjerite je li motor pumpe je dovoljno snažan da obrađuju volumen vode u podrumu . Usmjerite vodu daleko od kuće , tako da se ne može curiti natrag u podrum .
3

Uklonite sve iz podruma . Sve će morati biti uzeti iz podruma i suši , uključujući knjige , igračke i namještaj . Sve igračke treba temeljito osušiti i zatim se ispere s bjelilo rješenje da biste dobili osloboditi od bilo kakve bakterije iz vode .
4

Povucite tepiha i odbaciti . Tepisi , pogotovo one s podloge , ne preživjeti poplave dobro i može luka bakterije i gljivice , a sušenje . To je najbolje odbaciti sve podrum tepison .
5

pranje svih poplavljene površine s izbjeljivačem . Zidovi i kat od podruma treba biti oprana u slaboj izbjeljivača rješenje uništiti sve bakterije koje su živjele u vodi . Isperite sve površine s toplom vodom nakon pranja .
6

Uključite ventilator i nekapodrum suho . Veliki industrijski obožavatelji također mogu iznajmiti na hardvera trgovinama . Stavite ventilator na ulazu u podrum i usmjerite ga prema van , tako davlažan zrak isisan iz podruma . To može potrajati i do nekoliko dana da se dobro osuši podrum . Jednom kad je suh , novi podovi mogu se postaviti i sve to nije bilo trajno vode oštećeni može vratiti u podrum .

Stanari prava Što se tiče voda šteta

Voda može uzrokovati opsežna strukturna oštećenja imovine osim uzima danak na osobne stvari . Kadje imovina oštećena zbog poplave ili vodovodne curenja , stanodavci imaju određene odgovornosti za svoje stanare . Značaj Stanodavci su odgovorni za po

Více >