Kako vreća s pijeskom nekretnine

Znajući kako pravilno ispuniti i mjesto vrećama pijeska tijekom izvanrednog poplava može značiti razliku između štednje i gubitka svog doma . Sandbagging ispravno jejednostavan način kako bi zaštitili svoju imovinu od poplava i oluja oštećenja . Pregled, što vam je potrebno
vrećama pijeska pregled
Fill ( zemljom, pijeskom i šljunkom )
Upute
1

odlučiti kakvu vrstu vrećama pijeska će raditi najbolje . Dvije zajedničke izbori su prirodni liječi juta , koji se obično drži feed ili pšenice , i pletene plastike juta dizajniran posebno za koji se koristi kao vrećama pijeska . Plastične vrećice će trajati duže od juta torbi , tako da ih možete koristiti u mnogim poplava hitnim slučajevima .
2

Pronađite vreće s pijeskom . Juta vrećice najčešće se mogu kupiti od vašeg lokalnog hrane trgovini ili se mogu naći putem online dućana . Plastične vreće pijeska mogu se naći na internetu i često se distribuira lokalnih općinskih podjela upravljanja u nuždi . Kupnja vreće s pijeskom daleko unaprijed projicirane potrebe . Ako postoji rasprostranjene poplave , stotine ili tisuće ljudi će biti težak ih kupiti u isto vrijeme . Budite mudri i planirati unaprijed .
3

Nabavite vreća s pijeskom ispuniti . Vrećama pijeska može biti popunjena s tla , pijeska ili šljunka . Pijesak može curiti kroz prirodni juta torbu pa je najbolje da ga koristiti u plastičnim vrećama pijeska . Šljunak može dopustiti da voda dođe do zračnih prostora , tako da je manje korisno ispuniti , ali u nekim slučajevima to može biti sve što je na raspolaganju . Prije hitne poplava , saznati što vrste punjenja su u neposrednoj blizini i izdašan .
4

Napunite vreće s pijeskom . Samo to učiniti kada se ukaže potreba . Pre - punjenje i skladištenje vrećama pijeska za buduću uporabu potiče truljenje vrećica , osobito prirodnog juta . Punjenje vrećama pijeska jedvije osobe za posao . Jedna osoba koja će držati vrećicu otvoriti i držati ga stabilno , dok je druga osoba lopate ispunite u torbu . Ispuniti samo torbe polupuna . Oni bi trebali biti 25-35 funti svaka maksimalno kako bi se omogućilo knjigovodstvene i plasman . Za trajnih ugradnji vreća s pijeskom, kravatu off torbe s kabelom , ali za privremenim hitnim slučajevima poplava , jednostavno preklopite otvoreni kraj vrećice ispod. Težina torbe će zadržati do kraja zatvorena , a slaganje i čini punjenja i pražnjenja lakše i brže .
5

Graditi vreća s pijeskom zid . Utvrdite gdje su poplavne vode dolaze i kamo ih želite ponovno preusmjeren . Pazite da ne re - rute protok vode tuđe imovine i stvoriti opasnost od poplava postoji . Kad ste se odlučili gdje je zid trebao biti , početi postavljanje vreće s pijeskom poput cigle . Položite donju stranu red po strani bez razmaka između vrećica . Položite sljedeći redak na vrhu , neutraliziranju vrećice od polovice širine vrećici je . Nastavak polaganje u ovom naizmjenično uzorak dok je zid dovoljno visok da spriječi poplave . Nakon što je svaki tečaj je propisano , gurnite čvrsto na svaku vrećicu koja će je primiti sigurno protiv susjednih vrećama pijeska . Akozid se očekuje da će biti više od 3 metra visoka , stavi drugi sloj zid pokrajprvog zadržati strukturu uspravno .
6

Ispraznite vreće s pijeskom . Nakonprijetnja od poplava je završila , izvatkom punjenja iz vrećice što je prije moguće . Klima osušite torbe vani dok nema vlage ostaje . Spremite vrećice na sigurno mjesto daleko od vlage i sunca do sljedećeg događaja poplava .

Kako do suhu vodu iz Carpet

Tepisi može smočiti na mnogo različitih načina . Curi krov , slomljena cijevi , neispravan grijač vode , a iza WC , prepun septičku jamu ili poplava sve može potopiti poda . Različite vrste vode zahtijevaju različite vrste liječenja . U nekim slučaje

Více >