Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako napraviti štetu Voda Clean -up u svom domu nakon poplave

< p > Poplavne vode može uzrokovati i vidljive i skrivene štete na svoj dom . Ponekad , štetni učinci nastaviti dugo nakon što je oluja prošla . Opasni mikroorganizmi
može rasti i napredovati i uzrokovati zdravstvene probleme . Ako znate kako napraviti štete vodu čist-gore , možete slobodno sebe i svoju obitelj od glavnih tegoba .
Upute Screenshot 1 < p > Riješite se stajaće vode . Stojeći voda pruža idealne uvjete za klice i bakterije rasti i množiti . Ovi mikroorganizmi mogu uzgajati u porozne materijale kao što su tepisi , a onda na kraju dobili u zrak i mogu udahnuti . To može izazvati alergijske reakcije i da ste bolesni .
2 < p > isušiti svoj ​​dom i zrak unutar . Koristite klima uređaja ili de - ovlaživač kako bi se smanjila vlažnost . To jejedini način da se zaustavi alergiju uzrokuje mikroorganizama iz raste i širi . Također će ograničiti širenje grinja koje suvodeći uzrok alergija i astme . To može potrajati nekoliko tjedana poplava natopljena stavke da se suši . Ako osjetite miris ustajali miris , to znači da mikroorganizmi i dalje raste . Oni će uvijek biti prisutna , ali im je potrebno vlažnim uvjetima kako bi rasli .
3 < p > Bacite sve što je došao u dodir s vodom poplava . Ovo jevažan dio štete vodu čistom -up , jer stvari koje su natopljene strane poplavnih voda može predstavljati opasnost po zdravlje . Pogotovo ako su izrađene od upijajućeg materijala . Možda ćete biti u mogućnosti spasiti neke stvari koje ih čišćenje , ali to mora biti učinjeno u roku od 24-48 sati izloženosti . Ako ne, onda mikroorganizmi mogu sakriti u njih i utjecati na kvalitetu zraka u vašem domu .
4 < p > temeljito očistite svoj ​​dom . Perite i dezinficirajte zidove , podove, police i izvršiti stavke . Grijanje i klimatizaciju kanale treba očistiti s dezinfekcijskim sredstvom i dezinfekciju ako su izloženi poplava vodama .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133895.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.