Kako napraviti štetu Voda Clean -up u svom domu nakon poplave

Poplavne vode može uzrokovati i vidljive i skrivene štete na svoj dom . Ponekad , štetni učinci nastaviti dugo nakon što je oluja prošla . Opasni mikroorganizmi
može rasti i napredovati i uzrokovati zdravstvene probleme . Ako znate kako napraviti štete vodu čist-gore , možete slobodno sebe i svoju obitelj od glavnih tegoba .
Upute Screenshot 1

Riješite se stajaće vode . Stojeći voda pruža idealne uvjete za klice i bakterije rasti i množiti . Ovi mikroorganizmi mogu uzgajati u porozne materijale kao što su tepisi , a onda na kraju dobili u zrak i mogu udahnuti . To može izazvati alergijske reakcije i da ste bolesni .
2

isušiti svoj ​​dom i zrak unutar . Koristite klima uređaja ili de - ovlaživač kako bi se smanjila vlažnost . To jejedini način da se zaustavi alergiju uzrokuje mikroorganizama iz raste i širi . Također će ograničiti širenje grinja koje suvodeći uzrok alergija i astme . To može potrajati nekoliko tjedana poplava natopljena stavke da se suši . Ako osjetite miris ustajali miris , to znači da mikroorganizmi i dalje raste . Oni će uvijek biti prisutna , ali im je potrebno vlažnim uvjetima kako bi rasli .
3

Bacite sve što je došao u dodir s vodom poplava . Ovo jevažan dio štete vodu čistom -up , jer stvari koje su natopljene strane poplavnih voda može predstavljati opasnost po zdravlje . Pogotovo ako su izrađene od upijajućeg materijala . Možda ćete biti u mogućnosti spasiti neke stvari koje ih čišćenje , ali to mora biti učinjeno u roku od 24-48 sati izloženosti . Ako ne, onda mikroorganizmi mogu sakriti u njih i utjecati na kvalitetu zraka u vašem domu .
4

temeljito očistite svoj ​​dom . Perite i dezinficirajte zidove , podove, police i izvršiti stavke . Grijanje i klimatizaciju kanale treba očistiti s dezinfekcijskim sredstvom i dezinfekciju ako su izloženi poplava vodama .

Kako da se gore pod kat

Podloga je pribijen na grede na svakom katu svog doma . Subfloors obično se izrađuju od drveta ili iverica sekcija i prikovan na mjestu . Iznad podloga je vaš podnice - obično tepih, pločice ili drvo . Morate ukloniti ovaj pristup podnu ispod . Uklan

Více >