Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako File katastrofa Zahtjev s FEMA

< p > FEMA je napravio puno promjena i poboljšanja u posljednjih nekoliko godina . U obnovljeni napori FEMA napraviti podnošenja zahtjeva jednostavnu katastrofa , što je korisno tijekom stresnog razdoblja oporavka , nakon što je katastrofa . Pregled, što vam je potrebno
pristup internetu , telefon ili lokalne Urgentnom centru
id fotografiju
alat Bill koristiti kao dokaz rezidencije
informacija osiguranje usluga
Upute Screenshot 1 < p > Kontakt FEMA odmah podnijeti svoj ​​zahtjev .
Nanesite online na www.fema.gov , kliknite na & quot ; Online Pojedinačna Assistance Center & quot ; Veza
ili telefona 1-800-621 - FEMA ( 3362 )
* Ako ste čuli /govorom poziv 1-800-462-7585
2 < p > Budite spremni pružiti FEMA sasljedećim:
ALNI sigurnosti broj
-details vašeg gubitka
-insurance tvrtke i broju politike
Obratite se telefonski broj gdje možete doći FEMA
- upute za vaš dom za FEMA inspektora
3 < p > odmah se obratite osiguravajuće društvo , čak i ako ne mislite da postoji pokriće za svoj gubitak . FEMA će vam pismo od svog osiguranja pokazuje poricanje pokrivenosti . Pregled < p > homeowner je osiguranje obično ne pokriva štete uzrokovane obilnim kišama i poplavama , ali trebali biste odmah se obratite osiguranja usluga podnijeti zahtjev u slučaju da su pokriveni . pregled < p > Ako imate jahač na vaše homeowner politike za pojedine stavke, kao što su nakit ili elektronike , te stavke mogu biti pokriveni za štete od poplava - ali samo one stavke navedeno u vozača . Opet , važno je da ste podnijeti zahtjev što je brže moguće .
4 < p > Ne zaboravite podnijeti zahtjev sa svojim auto osiguranja davatelja usluga za bilo koje vozilo štete .
Mnogi vozila imaju bio pod vodom ili oštećeni diže vode uzrokovane poplavama i jake kiše . Ako nosite sveobuhvatan pokrivenost na vašem vozilu onda vjerojatno pokriva auto osiguranje . Podnijeti zahtjev odmah sa svojim osiguranja davatelja .
5 < p > File izvješće s lokalnom uredu za upravljanje u slučaju nužde . Ako niste sigurni kome se obratiti , pitajte se policiji . U manjim mjestima su agencije za provedbu zakona izvršavanje procesa upravljanja u nuždi .
6 < p >FEMA inspektor će posjetiti svoju imovinu . Iako postoji , oni će se fotografije i mjerenja , upišite štetu izvješća u FEMA baze podataka , i potvrditi svoj identitet i popunjenosti . Inspektori dovršiti podatke za svoju aplikaciju , ali oni ne određuju prihvatljivost .
7 < p > Vi ćete dobiti pismo od FEMA roku od otprilike 10 dana od inspektora posjeti vas obavijestili o svojoj podobnosti , pomoć , žalbeni postupak i ostali programi , možda imate pravo na uključujući niske kamate kredita .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133897.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.