Kako Očistiti podrumu Nakon potopa

Ako morate napraviti svoj ​​vlastiti post- poplava podrum čišćenje , poduzeti mjere protiv opasnosti za vaše zdravlje prije nego što uđete u podrum . Poplava može donijeti kontaminanata u kući uz postavljanje pozornice za truleži i plijesni . Čak imala količina vode može napravitipodrum nesigurna , jervoda može biti vođenje električne struje . Voda i struja susmrtonosna kombinacija . Poplave može ugroziti ne samo svoju struju nego i svoje uređaje koji rade na prirodni plin . Pregled, što vam je potrebno pregled, čizme za vodu , kiša čizme ili nonslip obuća
masku ili respirator
sabirnim jamama lopata pregled crijeva s mlaznicom visokog tlaka pregled Screenshot kućanskih deterdžent
klora pregled metla ili četka za ribanje pregled Dehumidifier i navijača
Upute
Make It Sigurno i Pump It Out pregled 1

Poziv električni tvrtku i imatistruja isključena , i neka vaš prirodni plin tvrtka isključiti plin , prije nego što unesete podrum nakon potopa . Čak imala količina vode može dovesti do strujnog udara , a plin emitira bojlere i peći po svojim žižak izlazak može dovesti do gušenja ili eksplozije.
2

posuditi , najam ili kupiti kartera pumpa ako velika količina vode stoji . Koristite generator ili auto - baterija -powered pumpa ako poplavnih voda su u blizini svog doma u električnu kutiju .
3

Nosite čizme za vodu , kiša čizme ili nonslip obuću , i don masku za lice ili respirator , Pumpa poplava vodu iz podruma po istoj stopi kao i povlači otvorenom zadržati pritisak na zidovima izjednačava . Nemojte vaditi vodu brže, ili zidovi mogu propasti ikat mogao zakopčati .
Sunčano To , piling je , osušite Screenshot 4

Držite prozore i vrata otvorena kao što raditi prometovati svježem zraku . Odložite stavke koje ne možete dezinficirati i vratiti, kao što su novine, knjige, tapecirani namještaj , tepihe i madrace . Bacite sve hrane koja nije zatvoren u nepropusnu ambalažu .
5

Uklonite sve spasiti stavke . Operite odjeću , posteljinu i druge tkanine što je prije moguće kako bi se smanjio rizik od plijesni mrlje .
6

čisto iz blata i druge ostatke s lopatom . Pljusak zidova i poda s mlaznicom visokim tlakom , da bi uklonili ostatak od poplava vode . Izribajte Tvrdokorne mrlje s deterdžentom i vodom pomoću push metlom ili četkom čvrst .
7

Čisti tvrde površine kao što su podovi , lamperija , police i pult s deterdžentom i vodom . Pomiješajte pola šalice klora u 4 litara vode . Operite podrum površine ponovno pomoći ukloniti neugodne mirise .
8

Koristite odvlaživači i navijači kako bi ubrzao proces sušenja . Zatvorite prozore i vrata , dok radite za smanjivanje vlage , tako da možete ukloniti vlagu učinkovitije .
9

Dogovorite sastanak s licenciranim električar pregledati svoj ​​dom prije nego što suelektrična tvrtka vratiti snagu . Nazovite svog prirodnog plina tvrtka za sigurnosni pregled. Neke tvrtke će pregledati plinskih uređaja i opet upaliti svjetla pilot bez naknade .

Kako procijeniti Cijene za kalup uklanjanje

Plijesan može bitiveliki problem, posebice kad se ne nalaze i pravilan rad . Plijesan može da se ljudi bolesni , osobito djeci istarijim osobama . Kada ste pronašli problem plijesni koja je prevelika za vas da obrađuju , morat ćete pozvati vještaka d

Více >