Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako Očistiti Iz kanalizacije Backup

< p > Kanalizacija backup u kući jeopasnost po zdravlje . Backup može dogoditi kada seseptička sustav prelijeva ili kada postojizačepiti u gradskim kanalizacijskim odvodima , slomljenih cijevi ili bilo kojem od brojnih drugih uzroka . Kada se to dogodi , morate poduzeti korake kako bi ga očistiti što je brže moguće . Neobrađena voda predstavlja niz problema , uključujući , što je najvažnije , opasnosti za zdravlje . Te opasnosti uključuju viruse, bakterije i paraziti . Prilikom čišćenja , rad na jednom području u isto vrijeme tako dapostupak ide glatko . Pregled, što vam je potrebno
gumene rukavice
štitnik za lice
Wet /kemijska vakuum pumpa ili pregled Otpad torbe < br > Vrt crijeva
metlu
lopaticu za smeće
2 žlice pregled dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje
Krpe
Mop
Bleach
piling četkica pregled fan
Dehumidifier < br > Antibakterijski sapun
Nailbrush
Upute Screenshot 1 < p > Kontakt komunalnih poduzeća za uključivanje usluga , kao što su plin i električna off . To je potrebno kadakanalizacija backup događa u podrumu , a aparati , kao što su plinske peći , ili električne utičnice su pogođeni backup . Stavite na sigurnosnu opremu kao što su gumene rukavice i štitnik za lice .
2 < p > Uklonite vode iz kanalizacije backup pomoću mokro /suhi vakuum . Ako jerazina vode značajne , koristite pumpu da biste ga uklonili . Sortirati sve stvari u tom području u kategorije koje se sastoje od stvari koje trebate odbaciti i stvari koje možete očistiti . Morate bacaju predmete kao što su kozmetika, knjiga, igračaka i tepih . Stavite u smeće vrećice i ukloniti iz područja . Stvari koje možete očistiti su odjeću , konzerviranu hranu , namještaj i druge slične stvari .
3 < p > Sprej niz područje sa slatkom vodom iz vrtnog crijeva , ako mulj iz kanalizacije backup ostaje na zidovi . Ako je potrebno korištenjem vlažnog /suhog vakuuma ili pumpe ponovno ukloniti voda . Čiste tvari s poda koriste metlu i lopaticu za smeće . Napunite jednu kantu s vodom i dezinficijens otopinu za čišćenje u skladu s uputama label . Ispunite drugu posudu s čistom vodom . Operite niz zidove krpe i sredstva za čišćenje . Isperite zidove temeljito sa slatkom vodom . Početak u najudaljenijem području od vrata i raditi svoj put natrag .
4 < p > Očistite podove s grimase , kante i dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje. Promijenite vodu kontinuirano tijekom procesa čišćenja . Nakon što završite čišćenje , ubijaju bakterije na sve zidove i podove s četkom za pranje umočen u otopinu 1/2 šalice izbjeljivača na 1 galon vode . Otvorite sve prozore na području kanalizacijskog backup . To će vam pomoći u sobu da se osuši i zrak van . Postavite ventilator i odvlaživač za pomoć u sušenju .
5 < p > Take vrući tuš nakončišćenja je završena i oprati sve dijelove vašeg tijela Temeljito antibakterijskim sapunom . Koristite nailbrush na prstima kako bi bili sigurni da su čisti . Nemojte jesti , pušiti ili piti dok ste to učiniti kako bi se spriječilo širenje bakterija ili virusa . Kontaktirajte komunalnih poduzeća nakončišćenja je završena pregledati aparate kako bi bili sigurni da su sigurni prije vraćanja plina i električne energije u kući .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133899.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.