Kako Očistiti Iz kanalizacije Backup

Kanalizacija backup u kući jeopasnost po zdravlje . Backup može dogoditi kada seseptička sustav prelijeva ili kada postojizačepiti u gradskim kanalizacijskim odvodima , slomljenih cijevi ili bilo kojem od brojnih drugih uzroka . Kada se to dogodi , morate poduzeti korake kako bi ga očistiti što je brže moguće . Neobrađena voda predstavlja niz problema , uključujući , što je najvažnije , opasnosti za zdravlje . Te opasnosti uključuju viruse, bakterije i paraziti . Prilikom čišćenja , rad na jednom području u isto vrijeme tako dapostupak ide glatko . Pregled, što vam je potrebno
gumene rukavice
štitnik za lice
Wet /kemijska vakuum pumpa ili pregled Otpad torbe
Vrt crijeva
metlu
lopaticu za smeće
2 žlice pregled dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje
Krpe
Mop
Bleach
piling četkica pregled fan
Dehumidifier
Antibakterijski sapun
Nailbrush
Upute Screenshot 1

Kontakt komunalnih poduzeća za uključivanje usluga , kao što su plin i električna off . To je potrebno kadakanalizacija backup događa u podrumu , a aparati , kao što su plinske peći , ili električne utičnice su pogođeni backup . Stavite na sigurnosnu opremu kao što su gumene rukavice i štitnik za lice .
2

Uklonite vode iz kanalizacije backup pomoću mokro /suhi vakuum . Ako jerazina vode značajne , koristite pumpu da biste ga uklonili . Sortirati sve stvari u tom području u kategorije koje se sastoje od stvari koje trebate odbaciti i stvari koje možete očistiti . Morate bacaju predmete kao što su kozmetika, knjiga, igračaka i tepih . Stavite u smeće vrećice i ukloniti iz područja . Stvari koje možete očistiti su odjeću , konzerviranu hranu , namještaj i druge slične stvari .
3

Sprej niz područje sa slatkom vodom iz vrtnog crijeva , ako mulj iz kanalizacije backup ostaje na zidovi . Ako je potrebno korištenjem vlažnog /suhog vakuuma ili pumpe ponovno ukloniti voda . Čiste tvari s poda koriste metlu i lopaticu za smeće . Napunite jednu kantu s vodom i dezinficijens otopinu za čišćenje u skladu s uputama label . Ispunite drugu posudu s čistom vodom . Operite niz zidove krpe i sredstva za čišćenje . Isperite zidove temeljito sa slatkom vodom . Početak u najudaljenijem području od vrata i raditi svoj put natrag .
4

Očistite podove s grimase , kante i dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje. Promijenite vodu kontinuirano tijekom procesa čišćenja . Nakon što završite čišćenje , ubijaju bakterije na sve zidove i podove s četkom za pranje umočen u otopinu 1/2 šalice izbjeljivača na 1 galon vode . Otvorite sve prozore na području kanalizacijskog backup . To će vam pomoći u sobu da se osuši i zrak van . Postavite ventilator i odvlaživač za pomoć u sušenju .
5

Take vrući tuš nakončišćenja je završena i oprati sve dijelove vašeg tijela Temeljito antibakterijskim sapunom . Koristite nailbrush na prstima kako bi bili sigurni da su čisti . Nemojte jesti , pušiti ili piti dok ste to učiniti kako bi se spriječilo širenje bakterija ili virusa . Kontaktirajte komunalnih poduzeća nakončišćenja je završena pregledati aparate kako bi bili sigurni da su sigurni prije vraćanja plina i električne energije u kući .

Kako Odvodni jarak

Kontroling vodu na svom posjedu je važno za zdravlje vaše kuće . Voda koja se smije počivati ​​pokraj temelja uvijek pronalazi svoj ​​put u podrumu . Najlakši način za kretanje vode je podešavanjem puno ocjenjivanja iskoristiti gravitacije . Jarka ko

Více >