Kako isušiti Podrum

.

Postoji mnogo načina za tvoj podrum smoči , uključujući i poprsje vodovodnih cijevi , poplave i podzemne vode dolaze uVažna stvar za zapamtiti kada voda dođe u je da ste ga dobili kao brže moguće . Ne samo da će vlažnom podrumu uzrok štete na svoj dom , kao što gljivica i plijesni i truleži drva , ali to također može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme zbog kalupa . Najopasniji od plijesni jecrna kalup sa znanstvenim imenom Stachybotrys chartarum . Pregled, što vam je potrebno pregled Wet /kemijska vakuum pregled Dehumidifier
Fan
Mop
kanta
Upute Screenshot 1

Move sve iz podruma na području gdje je mokro . Postavite sve što možete vani na suncu kako bi se osuši. Ako postoji Tepih na podu , ona mora izaći . Otvorite sve prozore , ako ih ima .
2

Vacuum do velike količine vode pomoću mokri /suhi vakuum . Za velike poplave , razmislite o iznajmljivanju crpku u najam alat shop. Očistite preostale vode krpom i kantu ustati onoliko koliko možete. Akopoplave donio blato i prljavštinu izvana , morat ćete očistiti vodu , cijev sve dolje i ponovno ga očistite .
3

Postavljanje veliki fan i usmjeriti prema mokre površine . To pomažepodručje sušiti brže putem isparavanja . Ako vaši zidovi su paneli ili druge vrste drva , morate suho onima kao dobro. Postavite odvlaživač kako bi uklonili vlagu iz zraka u podrumu , jer će u konačnici pomoći u sušenja podrum van.
4

Odredite uzrok poplave . Napravite popravke što je potrebno kako bi se spriječilo ponovno događa . Ako postoje pukotine u zidovima , vodootporne ih s zidane katranizirati . Akose problem pojavljuje redovito i dolazi izvana , morate uzeti u obzir daprofesionalni instalirati odvode na obodu podruma i okna pumpa .

Kako povezati odvodna cijev na pijedestal pumpa

Za razliku od svojih rođaka potopne , pijedestal sump pumpe sjede iznad vodene linije od poplavljenom području . Kao potopne sump pumpe ,ispravno instaliran odvod linija je bitna kako bi se omogućiloda se presele pumpa vodu iz područja učinkovito . T

Více >