Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako isušiti Podrum

. < P > Postoji mnogo načina za tvoj podrum smoči , uključujući i poprsje vodovodnih cijevi , poplave i podzemne vode dolaze uVažna stvar za zapamtiti kada voda dođe u je da ste ga dobili kao brže moguće . Ne samo da će vlažnom podrumu uzrok štete na svoj dom , kao što gljivica i plijesni i truleži drva , ali to također može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme zbog kalupa . Najopasniji od plijesni jecrna kalup sa znanstvenim imenom Stachybotrys chartarum . Pregled, što vam je potrebno pregled Wet /kemijska vakuum pregled Dehumidifier
Fan
Mop < br > kanta
Upute Screenshot 1 < p > Move sve iz podruma na području gdje je mokro . Postavite sve što možete vani na suncu kako bi se osuši. Ako postoji Tepih na podu , ona mora izaći . Otvorite sve prozore , ako ih ima .
2 < p > Vacuum do velike količine vode pomoću mokri /suhi vakuum . Za velike poplave , razmislite o iznajmljivanju crpku u najam alat shop. Očistite preostale vode krpom i kantu ustati onoliko koliko možete. Akopoplave donio blato i prljavštinu izvana , morat ćete očistiti vodu , cijev sve dolje i ponovno ga očistite .
3 < p > Postavljanje veliki fan i usmjeriti prema mokre površine . To pomažepodručje sušiti brže putem isparavanja . Ako vaši zidovi su paneli ili druge vrste drva , morate suho onima kao dobro. Postavite odvlaživač kako bi uklonili vlagu iz zraka u podrumu , jer će u konačnici pomoći u sušenja podrum van.
4 < p > Odredite uzrok poplave . Napravite popravke što je potrebno kako bi se spriječilo ponovno događa . Ako postoje pukotine u zidovima , vodootporne ih s zidane katranizirati . Akose problem pojavljuje redovito i dolazi izvana , morate uzeti u obzir daprofesionalni instalirati odvode na obodu podruma i okna pumpa .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133901.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.