Kako koristiti sabirnim jamama

Ako živite u kući koja je sklona poplavama podruma , trebat će vam kartera pumpa . Kartera pumpa jejednostavan uređaj koji crpi vodu kroz otvore i izbacuje vodu kroz crijevo za pražnjenje daleko od svog doma . . Instaliranje i osigurati odgovarajuću funkciju okna pumpa može uštedjeti tisuće dolara u popravak i zamjena troškova
Upute Screenshot 1

Shvatite da postoje dvije vrste sabirnika pumpi : podmornice i postolje . Podvodne sump pumpe imaju motore koji mogu izdržati biti potopljen pod vodom . Izdanci sump pumpe imaju motore koji nisu značilo da izdrži se potopljeni . Postolje motora kartera pumpa se nalazi izvan okna jame kako bi ga zaštitili od uzimajući mokro .
2

Izaberite kartera pumpa koja je prikladna za volumen vode i udaljenosti morate premjestiti vodu . Sump pumpe dolaze u različitim konjskih snaga ocjene , alinajčešće koristi kuće u rasponu od 0,33 do 0,50 KS KS . Višekonjskih snaga ,većivolumen preselio idaljevode može biti otpušteni .
3

Predaj kartera pumpa u vašem okna jamu . Spojite crijevo za pražnjenje na svoj okna pumpa tako da usmjerava vodu daleko od područja koja su podložna poplavama . Provjerite svoje propise sabirnim jamama kako bi bili sigurni da je vaš iscjedak put je siguran i legalan .
4

napajanje vašeg okna pumpa . Ako je električni, uključite ga u uzemljenu utičnicu . Ako je operiran baterija , budite sigurni da je vaš izvor baterija napunjena u svako doba .
5

Testirajte svoje kartera pumpa kako bi bili sigurni da jeprekidač plovak radi . Sump pumpe , je li podmornici ili postolje , aktiviraju kada je vodostaj dovoljno dovoljno visok da se aktiviraju na prekidač plutaju . Uz vašu okna pumpa uključen , ispunite svoj kartera jamu s vodom kako bi bili sigurni da sepumpa uključuje po potrebi .
6

Provjerite je li vaša kartera pumpa je u ispravnom stanju na redovnoj osnovi . Ispitajte prekidač plutaju i provjerili i ulaz pumpa pumpe (e ) i izlaz (e) kako bi bili sigurni da nema čepovi . Očistite sve nečistoće iz svog okna jame redovito, i krvariti bilo komprimirani zrak koji može postati zarobljen između crpke i nepovratni ventil .

Kako popraviti podrumom curenja

Nakon što stoji na vodi ili propuštanje probleme u podrumu je jedan od glavnih suradnika na kalup i rast plijesni u kući . Osim toga , temelj pukotine može izazvati probleme s poravnanja , stvarajući suhozidom pukotine u kući u gornje razine . Nadalj

Více >