Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako instalirati Odvodna pločica

< p > Pražnjenje crijep jedan je od svog doma najvažnijih obranu protiv šteta od vode . Ocijedite pločica u kombinaciji s vašeg zaklade cementa podnožja kanala vode daleko od svog osnutka kako bi se spriječilo prodiranje u podrumu kroz pukotine u strukturi . Vaš dom će već doći s nekim oblikom odvod pločica sustava , ali uvijek možete odabrati instalirati ažuriranu odvodni sustav pločica , ako želite nadograditi . Pregled, što vam je potrebno pregled Ocijedite Tile
Cement < br > Izolacijski
Šljunčana
Teška oprema pregled Screenshot Upute Screenshot 1 < p > kopaju jarak oko svog doma . To je najučinkovitije obaviti koristeći tešku opremu , ali lopate i motike također može obaviti posao . Dovoljno je sjetiti da jerov treba ići na bazi svog osnutka i uz podnožje ( koja jedio betona koji se proteže iz baze temelja ) .
2 < p > Digmalo dublje presjek duž ruba podnožja , dovoljno za smještaj odvodnu pločica . Ocijedite pločica obično ima četiri - inčni promjer , tako da bi tu dimenziju na umu kako ste postavili svoj ​​odvod pločica jarak .
3 < p > Mjesto filtriranje papir ilisličan filter za vodu proizvod u bazi ispust jarak . Filtriranje radu će spriječiti sediment od ulaska i začepljenje odvodni pločica .
4 < p > Postavite niz dijelova odvodnog pločica uz rubove podnožja u rovu i na vrhu papira za filtriranje . Seal zglobove i kako bi se spriječilo curenje koristeći odgovarajuće brtvljenje ( PVC cijevi koristiti epoksida, na primjer) .
5 < p > Napunite rov na vrhu odvod pločica s najmanje šest inča ispranih šljunka . Šljunčana pomaže kanalu vode prema ispusta i spriječiti ga iz zgrade oko ruba temelja .
6 < p > Ponovo pokriti šljunka i odvod instalacije pločica s raseljena zemlji . Pregled < br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133904.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.