Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako to Utočište Odvodna pločica

< p > Budući da skriva ispod površine dom je perimetra , to je lako za kuće previdjeti važnost za odvod pločica . Ocijedite crijep je jedan od vašeg doma glavnih obranu protiv šteta od vode . Bez odvodnom crijep , voda će curiti u strukturi svom podrumu time ga poplave , ili još gore, što uzrokuje oštećenja izravno na samu strukturu . To je razlog zašto je važno da se popraviti odvod pločica čim primijetite vodu u svom podrumu ili smjene u vašem sedimenta. Pregled, što vam je potrebno
Ocijedite pločica
Šljunčana
Hidroizolacija
Cement
filter za vodu papir
Upute
zamijeniti oštećene Odvodna pločica pregled 1 < p > iznijeti odvodni pločica u području gdje šteta postaje očita . Ako je voda oštećenja ili prodiranje u svom podrumu , a zatimoštećenje odvod crijep bi trebao biti u blizini na odvod pločica suprotnom zidu . Vi svibanj zahtijevaju teške opreme razotkriti odvodnu pločica , ovisno o tome koliko duboko je i kako je teškozemlja oko temelja .
2 < p > raspremitišljunčana sloj koji prekriva odvod ploča i podnožje . Spremi ovaj šljunka jer se lako može ponovno koristiti nakon što završite svoj ​​ispusni pločica popravak ( samo budite sigurni da imate dodatni zamijeniti bilo da izgubi ili pomiješana s sedimentu ) .
3 < p > Uklonite oštećeni dio odvodnog pločica od ruba podnožja . Ovaj korak može zahtijevati da se slomiti pečate na oba kraja cijevi kako bi ga uklonili na popravak . Moguće je prokrčio je dio cijevi nekoliko centimetara od zgloba tako da se može ponovno seamed kasnije.
4 < p > Zamijenite oštećeni odvod pločica s novim odvodnim pločica . To je vrlo važno kako bi se osiguralo da imate odgovarajuće veličine odvod pločicu prije početka popravke . Uzmi mjerenja postojećeg odvodnog pločice prije nego što kupiti zamjensku pločicu .
5 < p > Oporavak odvodni pločica s šljunka i taloga što prije ukloniti . Važno je zapamtiti i zamijeniti uređaj za pročišćavanje vode na dnu za odvod pločica se osiguralo sediment ne ulaze u odvod pločica sama .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133905.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.