Kako to Utočište Rain oluke

Kiša oluka jedno svog doma obranu protiv strukturalne štete i na fasadi , kao i da se temelje . Ako vaš kiše oluka početi uspije ondaintegritet Vašeg doma strukture može postati ugrožen . To je moguće popraviti kiša oluke po sebi , ako imate pravu opremu i odgovarajuće do- it-yourself know-how. Pregled, što vam je potrebno pregled ljestve
Alati
silikon ili slično brtvljenje
Upute Screenshot 1

Traži štetu prvo radiš i vizualni i praktični test na kišnim oluka . Pregledajte oluke vidjeti ako postoje osobiti točke slabosti , bilo kao posljedica uboda štete ili od težine nakupilo prljavštine . Ulijte vodu u kanal , kao dobro. Akovoda ne izravno nastaviti s ispusta onda to nije ispravno više zakrivljen .
2

Plug velike rupe u svom krovu pomoću krovnog cementa i lima . Jednostavno stavite metala direktno preko štetu i koristiti krovište cement da ga učvrstili. Budite sigurni da pružaju dovoljno pokrivenost za metalnu brtvu , a imajući cement glatka da se omogući nastavak protok vode .
3

Koristite silikonska brtva priključiti do manjih rupa u oluka . Stres frakture su idealni kandidati za silikonska brtva popravke .
4

Zamijenite starije kiša oluke s novijim one u slučaju da se dokaže nepopravljiv . PVC oluka stekli popularnost zbog svoje trajnosti , kao što su bešavne oluke .
5

Zamijenite strukturne potpore gdje god se čini da nije . Nosači da se u nedostatku neće podržati blagi nagib potreban da bi vodu kreće u oluka . Oni će također završiti povlačenjem oluke jasno od zidova , ako su dobili preslabi .

Prednosti i nedostaci obranu od poplava

Poplava može dovesti do značajne štete za gospodarstvo , zaštitu okoliša, infrastrukture i imovine . Poplava može biti uzrokovan malim vodotocima , izravna površinskog otjecanja , oceana , rijeka i nastavku sustava podzemne odvodnje . Postoji mnogo r

Více >