Kako očistiti nakon što je požar u vašem domu

Ako dođe dopožara u vaš dom , to može ostaviti iza sebe nered , čak i ako ste spašen strukturu i svoj ​​imetak . Možete očistiti loptu čađe i krhotine jednostavno slijedeći plan . Pregled, što vam je potrebno pregled, sapune i praške Čišćenje pregled krpe
Mokri i suhi usisavači pregled Rukavice pregled Disinfectent
pregled a za pranje i sušenje
spužve
Otpad Torbe pregled Topla voda
blagim sapunom

Upute Screenshot 1

ne ide natrag u svoj ​​dom do požara maršal kaže da je sigurno . Još jedan požar mogao izbiti ili još uvijek može biti gori pepela . Dok čekate , nazovite svog osiguranja agenciju ili adjustor . Većina agencija ima 24 - satni call centara gdje možete ostaviti poruku . Akovatra dogodila tijekom radnog vremena , nemojte odustati dok ne razgovarati s osobom .
2

Nakon natrag u svoj ​​dom , budite oprezni o preseljenju stvari okolo. Vaš osiguranje adjustor će vjerojatno morati fotografirati scene , a vi ne želite učiniti ništa što će smanjiti njegovu štetu apraisal . Međutim , ako ne može ostati u kući , uklonite sve dragocjenosti . Uvjeriteistražitelj ide u kuću s vama i bilješke što poduzeti . Prije odlaska , osigurati sve vrata i prozore , kako bi zaštitili sve što ostaviti iza sebe .
3

Prije početka čišćenja , najam zgrade ili električni inspektora kako bi provjerili je lielektrična je sigurno za vas koristiti . Akošteta je žestoko , trebali ste vaš struju i plin isključen dok se sve popraviti .
4

Ako radišočistiti sebe , otvorite sve prozore . Budite sigurni da nosite rukavice pri čišćenju . Počnite odbacujući sve što može privući plijesan .
5

Koristite mokri i suhi usisavač za sapun gore bilo vode u tepisima .
Dezinficirajte cijelo područje . Pregled
6

Uklonite mokru odjeću , mokrih zastora ili bilo koje druge vlažne tkanine . Operite ono što je popravljiv u jakim sredstvom za čišćenje . Bacite ostatak .
7

operite zidove i stropove u toplom vodom i blagim sapunom . Ako je moguće to učiniti dok su mokri prag . To je lakše očistiti , a također će vam pomoći zadržati kalup i plijesni iz oblikovanja .
8

Ako voda probija ispod vašeg linoleum podova , najbolje je da ga uklonite . Ostavljanje linoleum s vodom između njega i vašeg drvenih podova može uzrokovati savijanje i trulež .
9

Ako ste pronašli taj proces čišćenja je previše za vas , kontaktirati stručnjake na full service restauracije tvrtke koja se bavi vatre , dima i šteta od vode . U nekim slučajevima , osiguranje vaše kuće ' može pokriti dio ili sve troškove .

Što ako postoji crna plijesan u zidovima ?

Crna oblici kalupa brzo nakon vlage je došao u kontakt sa svojim zidovima . Nakon štoje postavljen u kalup , to će se brzo proširila . Crna plijesan može predstavljati opasnost za zdravlje vas i vaše obitelji , a treba liječiti odmah . Srećom , kućno

Více >