Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako prepoznati trulež

< p > Suha trulež , također poznat kao smeđe truleži , jedrvo koje uništavaju gljiva koja utječe na meke i tvrde šumu . Uglavnom naći u vlažnim i vlažnim uvjetima , trulež iscrpljuje vlagu iz suhog drveta , ponekad izaziva opsežna strukturna oštećenja . Ako nije identificiran rano, trulež dospije do cigle i malter na drva koji se nalazi u slabo prozračenim područjima . To se ne može utjecati na zidove , ali trulež niti nositi vlage potrebne za širenje .
Upute Screenshot 1 < p > Traži drvo koje je potonuli ili skupljen .
2 < p > Odredite je lipogođeni područje je crna i prekrivena plijesni .
3 < p > Potražite zahvaćena drveta koji ima stan " kože , kao što su " rast . Koža može imati gljiva poput rasta sa nijanse srebrne i sive . To može biti uzorkom sa zakrpama svjetlosnih ljubičaste ili žute i pilinga lako .
4 < p > Provjerite drvo s vlažnim i pljesniva mirisa . Pazi za bijeli " cottonball " rastu na drvetu . To je vrlo važno ako sumnjate štetu vode .
5 < p > razmatranje svih prašinu oko trulog području. Suha trulež prašina jehrđa crvenu boju .
6 < p > Pregledajte bilo područje s širokim , mekim i mesnatim širokim spora . Spore mogu imati narančastu i zelenu površinu . Potražite debelih sivih pramenova , do tri milimetara u promjeru , raste u ispucanom dijelu drva . Te niti mogu naći nasamo s iz bilo kojih drugih simptoma suhe truleži . Lanci bidrvo krhki i ispucati lako i može narasti preko druge vlažnom drva , moglo dovesti do suhu trulež .
7 < p > Provjerite suhu trulež s ledom pokupiti umetnuta u sredini zahvaćena područja . Ako to ide kroz šumu jednostavno , morate imati suhu trulež . Akodrvo čini čvrsta i suha , možda nećete imati većih problema s drveta . Međutim , trebate tražiti pukotine i rips u drvu koje su osjetljivi na oštećenja vode .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016133910.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.