Kako prepoznati trulež

Suha trulež , također poznat kao smeđe truleži , jedrvo koje uništavaju gljiva koja utječe na meke i tvrde šumu . Uglavnom naći u vlažnim i vlažnim uvjetima , trulež iscrpljuje vlagu iz suhog drveta , ponekad izaziva opsežna strukturna oštećenja . Ako nije identificiran rano, trulež dospije do cigle i malter na drva koji se nalazi u slabo prozračenim područjima . To se ne može utjecati na zidove , ali trulež niti nositi vlage potrebne za širenje .
Upute Screenshot 1

Traži drvo koje je potonuli ili skupljen .
2

Odredite je lipogođeni područje je crna i prekrivena plijesni .
3

Potražite zahvaćena drveta koji ima stan " kože , kao što su " rast . Koža može imati gljiva poput rasta sa nijanse srebrne i sive . To može biti uzorkom sa zakrpama svjetlosnih ljubičaste ili žute i pilinga lako .
4

Provjerite drvo s vlažnim i pljesniva mirisa . Pazi za bijeli " cottonball " rastu na drvetu . To je vrlo važno ako sumnjate štetu vode .
5

razmatranje svih prašinu oko trulog području. Suha trulež prašina jehrđa crvenu boju .
6

Pregledajte bilo područje s širokim , mekim i mesnatim širokim spora . Spore mogu imati narančastu i zelenu površinu . Potražite debelih sivih pramenova , do tri milimetara u promjeru , raste u ispucanom dijelu drva . Te niti mogu naći nasamo s iz bilo kojih drugih simptoma suhe truleži . Lanci bidrvo krhki i ispucati lako i može narasti preko druge vlažnom drva , moglo dovesti do suhu trulež .
7

Provjerite suhu trulež s ledom pokupiti umetnuta u sredini zahvaćena područja . Ako to ide kroz šumu jednostavno , morate imati suhu trulež . Akodrvo čini čvrsta i suha , možda nećete imati većih problema s drveta . Međutim , trebate tražiti pukotine i rips u drvu koje su osjetljivi na oštećenja vode .

Kako očistiti Nakon gotovog Podrum Poplave

? Podrum poplave mogu pojaviti nakon teških pljusak , uragan ili čak napravili backup kanalizacijskog sustava . Brzo čišćenje je važno , kao poplavne vode može imati položen fekalne materijal i bakterije iz prepunih kanalizacije u svoj gotovog podrum

Více >