Kako vratiti tepih Nakon šteta od vode

Kako vratiti tepih Nakon šteta od vode . Ako ste biližrtva poplava ili curenja vode , vaš tepih možda pretrpio neku štetu i vodu će zahtijevati hitnu obnovu . Ovisno o izvoru ulazne vode , vaš tepih može biti vraćena u prvobitno stanje bez ugrožavanja svoje zdravlje i sigurnost . U nastavku saznajte kako vratiti tepih nakon šteta od vode .
Upute Screenshot 1

Odredite izvor poplava ili curenja , koji će utvrditi je li vaš tepih je spasiti . & quot ; Sanitarna & quot ; voda dolazi iz cijevi ili kiše , dok je & quot ; nehigijenskim & quot ; Voda dolazi iz preplavila WC i drugih izvora koji se mogu lagano kontaminirane . Tepih koji je došao u kontakt s & quot; crno & quot ; voda , kao što fekalija ili podzemne vode , treba baciti u najkraćem mogućem roku .
2

Zaustavite protok vode kako bi se spriječilo daljnje štete . Ako imate bilo kakvih poteškoća , obratite vodoinstalatera ili inženjer koji može vam pomoći izolirati izvor .
3

dezinficirajte mokro područje je ribanje s otopinom za čišćenje sastavljen od nekoliko žlica bjelilo otopi u litri vode . Ne zaboravite da prozračite sobu koju su čišćenje - neke od tih para može biti otrovan .
4

Tear oko mokrih mjesta pomoću box- rezač i podignite tepih . Odbacite padding ispod i zadržati tepih povišen . Ako imate namještaj u sobi , bilo izvadite ga uopce ili podići ga na blokove kako bipovršina je otvoren .
5

Postavljanje industrijskih veličine fanove koji izravno pušu na prljavom području. Trčanje ih na visoka najmanje 36 sati nakon incidenta , pazeći da zadrži električne kabele dalje od vlažnih mjesta . Također je korisno za postavljanje odvlaživač bi ubrzali proces sušenja . Profesionalni servis za čišćenje može vam pomoći u ovom zadatku .
6

Držite noga prometa na minimum na sušenje tepiha . To će vam pomoći povećati protok zraka na mokrim mjesta i spriječiti slabljenje laminata pečata ispod .
7

Provjerite svoj ​​tepih napredak nakon 12 sati . Ako navijači nisu pomogli , trebali biste razmisliti o zamjeni cijela stvar - 12 sati je dovoljno vremena za kalup da se razvije , a akotepih nije presušio osjetno do tada , vi svibanj biti na rizik za opasnim alergenima . Pregled
8

Kontaktirajte svog zastupnika u osiguranju kako bi razmotrili situaciju , osobito ako živite u stanu . Ovisno o tome kako je došlo do curenja ili poplave , što ne može biti odgovoran za troškove obnove.

Vorherige Seite

No

Nächste Seite

Moj Podrum je potopljena zbog kiše : Što mogu učiniti

Nakon teške oluje , to nije neuobičajeno pronaći poplavu u podrumu , pogotovo ako živite u blizini rijeke , potoka ili drugih tijela vode koja može prelijevati . Iako nalaz poplavu u vašem domu može biti vrlo traumatično , možete ograničiti štetu na

Více >