Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Što uzrokuje Parket se Splinter na rubovima ?

Parket dodati staromodna i ugodan ambijent u vaš dom , ali rubovi i drugih površina ponekad Splinter zbog različitih razloga . To uzrokuje da izgledaju manje atraktivno i povećava vjerojatnost bolnih ozljeda bosim nogama i šapama vaših ljubimaca . Održavanje ove vrste poda je jednostavan , ali je presudno da se pridržavaju za njegu i čišćenje preporuka u uputstvima za upotrebu . To sprječava pukotine koje bi mogle dovesti u krhotina . Karakteristike Parket

Parket su odavnomudar izbor za potrošače zbog njihove dugotrajne imovine . Teško oštećeni drveni podovi tolerirati završnu obradu i bojenje i vratiti svoj ​​sjaj . To dugovječnost osigurava da uz pravilnu njegutvrdo održava svoju atraktivnost i sjaj desetljećima , pa čak i stoljećima . Važno je zapamtiti da je drvo podnice je osjetljiv na oštećenja , baš kao i namještaja i drugih proizvoda od drveta .
Water Damage

Voda šteta od poplava ili češće od MOP da je previše vlažno uzrokuje drvo da nabubri . To rezultira rasipanju i pukotina . Mokri mjestima uz rubove ne dobivaju onoliko ventilaciju kao tvrdo u više otvorenim prostorima ; Stoga , rubovi su više skloni štete . Spriječiti ovu vrstu štete od čišćenja pomoću čistač koji je preporučio proizvođač - proizvođači često preporučuju samo vodu . Zavrnut grimase temeljito , tako da je samo vlažna . Osušite Parket s mekanim ručnikom nakon čišćenja kako bi se smanjila vjerojatnost oštećenja vode i kako bi se spriječilo crtice i mrlje .
Age

Tijekom vremena , starost tvrdo može uzrokovati pucanje ili Split , što ga čini više osjetljiv na rasipanju . Spriječiti pukotine i dijeli po uvijek dizanje teških namještaj ili druge predmete , umjesto kliznih ili gura ih po podu . Rubovi drvenom podu dobivaju zlostavljanja od namještaja najčešće , jer jekauč ili stolicu može lagano pomicati svaki put kad sjedne na njega . Ako ispadne nešto izbočena ili oštra na katu koji stvara ovu vrstu problema , popraviti crack ili Split odmah kako bi se izbjeglo krhotina .
Sanaciju pukotine i krhotina

koristite čekić zatvoriti jaz u pukotinama u podu zbog pada oštrim predmetom na tvrdo . Hammer male čavle pod kutom zatvoriti prostor . Ispunite depresijama ili udubljenja s drvenim kitom koja najbliže odgovara boji vaše tvrdo podnice . Koristite ljepilo za drvo ispod malog Splinter ga staviti natrag u tvrdo . Pustite da se osuši prije nego hodanje u tom području. Ako velikih krhotina olabavio , ispuniti prostor sa slomljenom krhotine drveta , ako je to moguće pomoću drvo ljepilo da ga priključiti . Popunite praznine s drvenim kitom za glatke područja u kojima ne možete pronaći veliki cijepati . To osigurava ravnomjerni , glatku površinu i sprečava ga od snagging dalje i povećanje štetu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016012382.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.