Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Kako isplesti Laminatni kuhinjskom podu

Morate se protežu laminat kada ambijentalna vlage i temperature u vašoj kuhinji pada izvan raspona kojiproizvođač preporučuje podnice . To uzrokuje daske kako bi se smanjio i proizvodi primjetna jaz između krajeva susjednih ploča . Poveznice Kuhinja stvara dinamičan okolinom , tako da je važno za rješavanje problema s tim na umu . Dvosmjerni pristup omogućuje vam da se otklone temeljni uzrok i osigurava da se parket se širi i skuplja kao cjelina unit.Things što vam je potrebno
ljepilo za drvo
vlažnom krpom
Zaštitne rukavice
Respirator < br > Screenshot Prikazati više uputa
1

ukloniti sve Samostojeći namještaj iz kuhinje . Pojačajte vašu kuhinju termostat stvoriti temperaturu okoline unutar smjernica podnice proizvođača . Tipično ,laminat zahtijeva temperaturu od 64 stupnjeva celzijusa i vlažnost zraka oko 50 posto .
2

Dopustitepodnice da se aklimatizira za 48 sati kako bi proširili ili se protežu natrag u optimalno stanje .
< br >
3

Nanesite ljepilo za drvo u zglobovima između krajeva susjednih laminata daskama . Push svaku dasku u nizu naslonjena na susjednu kraju daska za zatvaranje preostale praznine .
4

Pustiteljepilo za drvo se suši 24 sata ili prema uputama proizvođača . Povratak samostojećeg namještaj u kuhinju .
5

Držite kuhinji je vlažnost i temperaturu u granicama tolerancije za vaše laminata u svako doba kako bi se spriječilo buduće skupljanje problema .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016070808.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.