Kako li popuniti na Overlay

Betonski prekrivanja tanki betonski slojevi protežu preko postojećih pločama kadanova površina želji bez poteškoća ili štetu zamjenom postojećeg ploča u cijelosti . Ugradnja sloja zahtijeva odgovarajuću pripremu ploča ispod , uz čišćenje i popravak labave konkretnih materijala . Priprava ne treba nastaviti ispravno , može doći do de - Sloj za prekrivanje , što dovodi do malih područja prekrivanja materijala izvući iz ploča . Kada se to dogodi ,fill -in nestale prekrivanja materijala potrebno je stvoriti glatka overlay surface.Things što vam je potrebno Screenshot žičanom četkom Screenshot, pH - neutralnim sredstvom za čišćenje Screenshot, četka za ribanje
Krpe
Epoxy ljepilo
četkica Screenshot Samoporavnavajući smjesa
5 - galon kanta
Drvena miješanje štapom
lopatica
Prikazati više uputa Screenshot
1

raspremiti sve labave prljavštine ili ostataka iz sekcije sloj koji je potrebno ispuniti žičanom četkom . Očistite razminirane površine s pH - neutralnim sredstvom za čišćenje i ribanje četkom kako bi uklonili ulje ili tvrdokornu . Isperite površinu vode zatim osušite prekriti površinu s čistim krpama .
2

Četka sloj epoksi ljepila preko presjeka ispune - u služiti kao obvezujuća sloj između površine prekriti i nove punila materijal . Pustite da se ljepilo malo osuši dok ne izgubi svoj ​​mokri izgled , ali je još uvijek ljepljiv na dodir.
3

Mix hrpa samoporavnanja spoja u 5 - galon sić , dodajući vodu na spoju dok je tekuća i miješajući ga s drvenim štapom miješanje .
4

Ulijte samoporavnanja spoj u ispunu - u prostoru , ispunjavajući prostor u 1/2-inch koracima do spoj je čak s površine sloja . Koristite lopaticu izgladiti svaki sloj , popunjavanjem svih pora unutar sekcije i pritiskom iz bilo zrak zarobljen pod spoja .
5

Preklapanje ispune površine nešto s samoporavnanja spoj i širiti spoj preko rubova s lopaticom . Pero sa strane lagano uz prekriti površinu , pomaže stvoriti bešavne kontinuiranu površinu između prekrivanje i krpa .
6

Dopustitesamonivelirajući smjesa se ​​osuši , u skladu sa preporukama za što spoj proizvođača , prije stupi na površinu .

Kako odvojiti Parket

profesionalno instalirana drveni podovi trebao izgledati bešavne bez praznine između bilo koje od dasaka . Prilikom uklanjanja drvene podove , to bešavne dizajn postajeproblem budući da ne postoji očigledan način na koji zbaciti drva zajednice te ih

Více >