Možete koristiti Vinyl na stubišta

? Namjena i položaj važni su čimbenici pri odabiru obloge za stepenice . Ako su stepenice izloženi i vodeći prema gore kroz arhitektonski važnom dijelu zgrade , oni bi trebali biti obrađeni s proizvodom koji je izabrao koliko po izgledu i svake druge okolnosti . Ako su stepenice vode dolje u podrum , gdje se koristi prljave alati ili blatne cipele često su praćeni , stepenice mogu biti glavni kandidati za pokrivanje na teško nosi , klizanja otporan na vinil . Korištenje Untextured Vinyl

upotreba vinila kao dorade se oprašta od podloge ; za razliku od boja ili lakova , vinil mogu se koristiti tijekom iverice i drugih low - end materijala . Međutim , koristeći untextured vinil na stepenicama se obeshrabruje . Materijal kao što su linoleum je glatka i , što olakšava čišćenje , postaje vrlo sklizak kad je mokar . Sklizak gazišta stepeništa su iznimno opasni .
Stepenice omotač Materijal

Vlasnički gazišta stepeništa materijal je izrađen od vinil za izražavanje svrhu korištenja na stepenicama . Vinyl gazišta stepeništa su napravili s mnogo sitnih rebara izlivenih na gornjoj površini ; rebra izvoditi uzdužno s jedne strane na drugu stepenice , nasuprot i gore i dolje smjera putovanja . Ovaj izgled daje trakciju i vrlo je otporan na klizanje . Gazišta stepeništa se proizvode u mnogim bojama i uzorcima , tako da odgovara ili kontrastne dekor stubištu je lako .
Održavanje Vinyl gazišta stepeništa

sipkog materijala na stepenicama je opasno . Ako su stepenice stepeništa zalijepljen na svoje mjesto - kao što je normalno - oni moraju biti provjereni povremeno kako bi se osiguralo da se ljepilo i dalje jaka i da kutovi ne počinju dizati . Ljepilo koje nije otporno na ekstremnim temperaturama je posebno osjetljiv na dezintegraciji tijekom vrućeg ljetnog vremena .

Prva ,normalan način sprječavanja boja izblijediti i gubitak sjaja u vinil , snažno obeshrabreni na stepenicama .

Gdje Vinyl gazišta stepeništa ne može biti prikladna

zbogteške uvjete ljepilo preporučuje za vinil stepenice gazi je iznimno teško ukloniti , znatna predumišljaj treba dati da ih dolikuje na stepenicama od masivnog drva . To može biti teško - ako ne i nemoguće - očistiti ljepilo off na neki kasniji datum . Čak i ako se ljepilo može biti uklonjena s kemikalijama , te iste kemikalije mogle bi izazvati nepopravljivu štetu na tretmane izvorno koriste najbolje predstaviti masivnog drveta . U najboljem slučaju ,mnogo brušenja i povlače će biti potrebno donijeti stepenicama vratiti u prvobitno stanje .

Koliko će Carpet umrtviti Zvukovi

? Suočavanje s bučnih susjeda nijedjelatnost tko voli raditi , pogotovo ako jeu pitanju bližnji ne mogu zaustaviti buku po volji , kao što je toslučaj s uplakane djece . Isto tako , ako živite na kat , vlastiti buke može bitiproblem. Drveni podovi ,

Více >