Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Pilana Kat Uz Loose opuštenost odbora

Parket dodati ljepotu i vrijednost u vaš dom . Iako Parket može trajati dulje od desetljeća sagove ili vinil pločica , što im je potrebno redovito održavanje . Ponekadodbor ima čvor ili slabu točku u drvu , što uzrokuje ga objesiti se s vremenom . Vlaga je još jedan čimbenik koji oštećuje drveni podovi . Labave , opuštenost odbor jenesreća koja se treba dogoditi , pogotovo ako je u glavnom prometnom području . Utvrditi uzrok

utvrditi uzrok problema , tako da će znati kako da se pozabave popravak . Na primjer , moždanedavna vodovod ili krov curenja napustio vlage zarobljeni na podlogu . Neravnoteža vlage , ili ima više vlage na dnu ploče nego na vrhu , ječest uzrok opuštenost . Vlaga apsorbira odbora uzrokuje završava za pop-up , tako izazivaju labav i progib ploču . Osim toga , ako netko prolije tekućina po podu i nije ga počisti ,drvo će warp jer upija tekućinu .
Tackle temeljni uzrok

Ako vlage je problem , kao što je iz kade preljevom ili curi , omogućilopodloga potpuno osuši prije nego popravak oštećenja na prvom katu stropa . Ljudi koji žive u podnebljima s vlagom tijekom cijele godine mogu se znojio na temeljne betonske temelje . Možda će vam trebati profesionalni ugovor za rješavanje ovog problema . Akoprogib jeslaba točka u brodu , trebali biste ga zamijeniti .
Wood Gustoća

Neki stabla proizvoditi gušće i jače drvo od drugih , , dok ostale vrste imaju manje vlakna ili pretjerano zapetljano drva . Proračun tvrdo kat je jednako lijepa kao njegove skupe kolegom , ali skloniji povijao pod težinom . Stare tvornice, posebno u sjeveroistočnim državama, imaju drvene podove . Možda ćete morati zamijeniti pod s jačim drva , ako je teška mehanizacija jeproblem.
Redovito održavanje

Nakon što popraviti ili zamijeniti Warped peglanje , pranje i pečat podu kako bi ga zaštitili od budućih izlijevanje . Akocurenja je prouzročio štetu , a ne vlage , da ne bi trebali imati bilo kakve daljnje probleme . Ako vlaga jekrivac , slijediti preporuke izvođača koji su popravljali štetu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016070929.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.