Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Alternative redoing pločica

Iako postoji mnogo načina za pokrivanje poda , zidova i pult u svojoj kući , jedan je odnajviše izdržljiva je keramičkih pločica . Ne samo da se crijep trajati životni vijek kuće , ali i to je jedan od najboljih podnih obloga za bilo koje područje koje bi mogle biti izložene vodi . Tijekom vremena , keramičke pločice mogu ispočetka ili ispucati . To može napravitipločice ružno , pogotovo pločice koje su samo u boji na jednoj površini , a ne boji tijekom pločica . Slikarstvo uljanim bojama

Jedna od mogućnosti za osvježavajuće svoj ​​pločica , pogotovo ako jeglavni razlog što želite promijeniti pločica je promijeniti svoje boje , slikarstvo je crijep . Zidne i brojač pločice mogu lako biti oslikana s common boje proizvoda . Slikati svoje pločice , koristite primer bazi ulja popraćenu uljanom bojom na bazi nakon što se osuši . Završiti posao stavljajući uretansku kaput preko vrha kako bi zaštitili pločica od ogrebotina i nesreća . Slikarstvo pločica ovom metodom stvara površinu koja je samo djelomično otporan na vodu i sve prolije ili prskanja treba odmah očistiti i ne ostavi sjediti na površini pločice . Koristeći ovu metodu , boje talog , kao i površinu pločice .
Specijalizirani Keramičke boje

Postoje boje koje su posebno razvijene za oslikavanje keramike bez peći plamena gotovog proizvoda , a pogodne su za vlažna područja . Ovi specijalizirani emajl boje imati ili tri ili četiri kaput sustav . Prvi sloj čisti i uklanja sve ulja s površine crijepa ,drugi sloj propolis površinu pločica , atreći sloj dodaje boju želiš . Četvrti i završni sloj odnosi jasnu završiti da će štititi pločicu od abrazije i vode . Primijenite ove posebne pločica boje s malim ravnim oštrice umjetnik kista , ostavljajući talog pločom . Ova metoda traje dulje , ali će proizvesti više sofisticiran izgled .
Tepisi

Ako ste umorni od obličje at puknut podne pločice , pokriti ga s tepihom . Stavi na pločicu za keramičke podne dodavanjem ljepljivosti trake na rubu zida ispod lajsne . To možda i nijenajbolje rješenje u kupaonici , gdje jetepih može smočiti često.
Linoleum

Možete postaviti linoleum preko keramičkih pločica . Međutim , da bi se talog linije pločice prikazuju kroz linoleum tijekom vremena , imate na razini poda na prvom mjestu. Koristite tanki primjenu estriha krpa kako popuniti talog linije i stvoriti ravnu , glatku površinu na kojoj će se postaviti linoleum . Cement kat patch će popuniti male do umjerene veličine pukotina .
Selektivno Vratite pločica

Umjesto redoing sve pločice , selektivno ukloniti i zamijeniti pločice koje puknut , usitnjeno ili nositi . Koristite uklanjanje Mort kit , čekić i dlijeto ukloniti nekoliko pločice i zamijeniti ih s novima . To je malo vjerojatno da ćete biti u mogućnosti odgovarati pločica točno . Dakle , vi ćete biti bolje zamjene škropljenje pločica cijeloj sobi s komplementarnim bojama kako bi se stvorio uzorak .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016071034.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.