Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Hoće Teški Ormari Make My Kat SAG

? Ako ulažete svoj ​​ormar dolje s nakovnja , nema puno šanse da će to izazvati opuštenost u code - popustljiv kuće . To ne znači da ne postoji mogućnostkat će padati , samo da je uzrok obično se odnose na strukturne probleme poput zbijenog , predugo greda raspona ili štetnika uništavaju integritet pod kat materijala . Čak i visoke kvalitete - i vrlo teška - namještaj kao bazen stolovi i vodenim krevetima ne bi trebala uzrokovati kat sag , prema Tim Garrisona , profesionalni inženjer u građevinskoj industriji . Kod Load

Sve kuće građene u Sjedinjenim Američkim Državama mora biti izgrađen na lokalnoj i nacionalnoj građevinskih standarda . Podovi moraju biti u stanju izdržati oko 40 funti po kvadratnom metru težine na najslabiju točku . Teška ormar vjerojatno bi se protegnuti na nekoliko potpornih greda ispod poda , koji raspoređuje težinu , tako da ni jedna točka je zaduženo za pružanje prekomjeran iznos potpore . To se ne može reći da je to nemoguće za police za knjige bi podna sag , samo da je to vrlo malo vjerojatno .
Gornjih katova

Ako imateteške polica za knjige u drugom ili trećem katu u , izgledi su veći daprekomjerna tjelesna težina može uzrokovati kat progib , uglavnom zbog toga što ne postojitendencija da overspan grede na katovima , a ne donjem katu . Gdje glavni podovi gotovo uvijek imajugreda svakih 6 do 8 metara ,građevinski poduzetnik ne bi mogao biti tako posebno na gornjem katu , u kojem je teže instalirati teških drvenih ili čeličnih greda . To ne znači da su gornji katovi nisu kod popustljiv, samo da bi mogli imati manje mjesta za pogrešku nego glavnom katu , koji drži cijelu težinu kuće .
Raspodjela težine

Ako imate neku zabrinutost da je vaš ormar je toliko teška da je stvaranje svoj ​​kat sag ,očigledan odgovor je distribuirati težinu vodoravno kako bi spriječili daljnju štetu ili razbiti težine između nekoliko manjih polica za knjige . Ovisno o točnom problema , popravak spuštenih poda može biti tako lako kao drkanje do najniže točke i dodao podmetače ga vratiti razinu , ili komplicirano kao dodavanje novih podržava i stupovi koji mogu koštati tisuća dolara . To ima smisla da seiskusni kat izvođač ponuditi mišljenje o cijeni i opseg rada na prvom mjestu.

Razmatranja

čest uzrok poda progib sažima ili pomicanja tla . Problem s odlaskom na vrijeme i trošak popravka je da je tlo moglo lako ići na zbijanje nakon što je napravioza popravak , čime se stvara progib pod sve iznova . To je na vama je da odlučite da lisag je dovoljno dosadan popraviti ili da to ne bi bilo tako loše da jednostavno živjeti s njim .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016071189.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.