Kako Podignite pristanište i Beam Foundation

Pier i gredu , također poznat kao pristaništa i kolone , temelji se obično koriste za pružanje podrške za komercijalne i stambene zgrade . Stupova i greda Temelji se koristi u sredinama gdje su uvjeti tla može oteći i smanjiti na ekstremnim temperaturama , kao što je hladno vrijeme često s iskustvom u sjevernim dijelovima SAD-a . Ukidanje stupova i greda temeljima je završen za popravak i zamjenu stupova i greda koje su bile na snazi ​​tijekom duljeg vremenskog razdoblja ili su oštećeni . To je ono što vam je potrebno Srpski hidraulična boca jack
4 - by - 4 - inčni klade
½ - inčne čelične pločice
4 - by - 4 - noga limova
Lopata

Prikaži više uputa
Lifting
1

ukloniti labav travi i zemlji iz područja pod gredu koja će biti ukinuta , a na razini tla . Stavite 4 - by - 4 - noga čelika ploča , barem ¾ inča debeli , na terenu gdje jeboca Jack je biti instaliran kako bi se izbjeglo dizalicu klizi .
2

Uklonite privitke drži zrake koji se montira na zgradu na gat kako bi se izbjegle štete na gredi . Postavite hidraulični boca jack na čelične ploče s ½ inča čelične ploče pozicioniran između ovna u utičnicu i gredu prije podizanja započne .
3

Okrenite ventil na dnu boca Jack smjeru kazaljke na satu dok se ne može premjestiti više zatvoriti ventil , a zatim umetnite ručku u otvor na dnu u utičnicu . Pumpa ručku dizati ovna za priključak dok ne podiže ½ - inčni čelični lim i svjetlo 1 /8 inča off pristaništa .
4

Izgraditi strukturu podrške uz utičnicu pomoću 4 - by - 4 - drvo ispod grede držati strukturu na mjestu . Noseća konstrukcija bi trebao biti izgrađen na istoj visini kao temeljnu gredu kada je podigao na utičnicu .
5

Nakonstruktura podrška je izgrađen ,ventil na bazi jack može se polako otvaraju se smanjiti ovna za jack . Popravak ili zamjenu gata i snopa temeljima sada se održati sigurno .

Kako znati je litrešti i pijan Kat trune

određena količina škripa gotovo je neizbježna u starim podovima , a to se može dogoditi za više od jednog razloga . To može biti u pratnji kvržice u podu kao zatvarači koji drže daske ili podnu raditi sami labav . Ako postoji rot surađivala s creaks

Více >