Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Može Moj betonskom podu biti prepravljen

? Betonski podovi su uobičajene u podrumima i garažama i , s vremenom , oni mogu ispucati ili pokazivati ​​znakove ozbiljnijeg oštećenja . Kada se to dogodi , morate poduzeti hitnu akciju kako bi se spriječilo daljnje štete . Ako imate konkretne etaže koje su u potrebi popravka ili zamjene , u obzir svoje mogućnosti prije nego što odluči što će učiniti . Cijelosti Zamjena etaže može biti potrebno u slučajevima teških oštećenja , ali ako vaši podovi samo pokazati znakove površinskog trošenja , možete jednostavno sipati novi sloj betona ili resurface postojećeg poda . Zamjena betonskih podova

Ako vaš betonski pod nepopravljivo oštećen , možda ćete ga morati otpisati u cijelosti i početi iznova . Velike pukotine i pomicanje ploče su znakovi da je vaš betonski pod možda biti potrebno zamijeniti . Zamijeniti svoj betonski pod morat ćete koristiti jack čekić ili malj razbiti beton u komade , a onda vući komade daleko. Prebrišu prašinu prije lijevanja novi betonski pod , i raditi na beton sa 2 - by - 4 inča brodu dok je još mokra osigurati glatku i ravnu površinu .
Popravak i resurfacing beton podovi

Manja oštećenja površine poput malih pukotina i spalls može se popraviti brzo i lako oblikovanje poda , a ne u potpunosti zamijeniti. Možete odabrati bilo sipati tanak sloj novoga betona preko postojećeg sloja , ili kupiti konkretan izranjali smjesu , što je najbolje za uporabu na zvučnih betonskih podova koji su samo u potrebi za površinske popravak . Oba ova metoda može biti ovjerene ili četka za izraduukrasnih i protuklizne završiti .
Kako ponovno poravnati na betonskom podu

Prije resurface svoje betonski pod , očistite ga s tlakom , koji će osigurati snažnu vezu između betona i resurfacing smjesu . Popunjavanje pukotina i spalls s svježi beton je takođerdobra ideja jer će to stvoriti glatke površine za rad. Nakon priprema svoj konkretan resurfacing smjesu , možete ga ulijte izravno na beton , a zatim se proširio pomoću valjak u dugim, čak potezima . Nakonresurfacing smjesu potpuno sušenje , možete diviti put svoj ​​stari betonski pod izgleda potpuno novo .

Štancanje i Četkanje je adaptiran betonskom podu

Ako namjeravate da unište ili usavršiti svoje novo polijevati ili refinished betonski pod , što trebate učiniti prije nego konkretnim setovima - idealno u roku od pet minuta nakon ulijevanja . Za stvaranje protuklizne završiti , povucite metla cijeloj površini betona u jednom kontinuiranom moždani udar u roku od pet minuta izlijevanje . Da unište betona , posuti konkretan odvajač prahu po površini betona , i stavi svoje teksture tepisi na vrhu betona , poravnajte rubove za kontinuirani uzorak . Nježno nabijati pečat u beton s betonskom nagovarati , i pomicanje podloge potrebne da unište cijelu površinu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016071234.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.