Sode bikarbone da poprave kreštav Podovi

Baš kao izgreban i oguljena tvrdo kata su teško na oči , pa su škripavi podovi teško na uši . Tijekom vremena ,nesnosni zvuk škripanje može biti vrlonorma , ali vlasnici ne moraju ga prihvatiti kao status quo . Jednostavno održavanje savjet , pomoću sode bikarbone , može ušutkati škripavi kata . Uzrok škripi

Prema " This Old House " kreštav podovi imati više uzroka , uključujući i kuću rješavanju ili podnice klade sušenje i skupljanje . Kada su dotrajali podovi su hodali , drvo daske trljaju čavala ili drugih šumovitim zajednice i stvoriti cviljenje zvukove . Bilo koja vrsta parketa može stvoriti cika , ali tradicionalni brodski pod jenajosjetljiviji .
Korištenje sode bikarbone

Identificirati daske koje škripe i posuti sode bikarbone između ih . Prah pomaže podmazati zajednice i zaustavlja squeaking .
Soda za pečenje alternative

u zamjenu za sode bikarbone , koristite puder u prahu ili grafit . Protresite prah između škripa dasaka , baš kao i sa sodom bikarbonom i eliminirati buku .

Razmatranja

Kada pristup podu je dostupan kroz podrum , okonča škripi lagano umetanje drvo podlošku , obložen stolarskoj ljepila , između podloga i greda . To jedvije osobe posao . Dok je jedna osoba stoji u podrumu , imaju drugu šetnju po podu , a kad se našaokreštav područje, stavite podlošku . Ako imate stepenicama u svom domu , pripremiti se za njih da cvile u nekom trenutku , kaže " This Old House . " I , vjerojatno prije nego kasnije , jer su stubišta izgrađen od različitih komada drveta dijelova . Prvo , pokušajte utišavanje škripavi stepenicama sa sodom bikarbonom , ali ako to ne uspije, pokušajte pristupiti stepenicama iz podruma i ormara i umetnite podmetače između ustaju baš kao što bi ih umetnite između greda .


Uklanjanje Rusty Nail maraka iz parket

Parket često su osigurani na podlogu s malim noktima . Ako pod prilično stara , nokti na podu su često skloni zahrđali kada je izložen vlazi . Nokti se mogu zamijeniti s noktima dizajniranih otjerati hrđu , alihrđa ponekad može prodrijeti u drvo i re

Více >