Možete li Patch Old pluteni pod ?

Cork podnice obuhvaća pločice izrađene od pluta hrastovine zalijepiti ili na drugi način povezan na vrhu standardnih podnih površina . Dok izdržljiva , pluto podovi često će se oštetiti tijekom vremena, a možda je potrebna zamjena . Možete krpa stari pluta podnice , ali postoji nekoliko koraka koje ćete morati poduzeti da to učinite . Alati što vam je potrebno

će trebati kist , nož žilet - rezati oštećene pločice od poda -strugač alat , kontakt cementa idlijeto i gumeni bat . Bat , dlijeto i strugalo su za uklanjanje pločica s poda , acement i kist su za nanošenje sloja ljepila preko koje ćete staviti zakrpe pločice .
Krpanje Proces

u idealnom slučaju, patch pločice treba bitiista vrsta pločica vam se ukloniti . Ako nemate pristup takvim pločicama , međutim , kupnju dionica potkrovlje pločice . To su jaki i da će osigurati trajnost što je potrebno kako bi se osiguralo zakrpe ostaje na mjestu . Nakon što su svoje pločice , odrezati rubove starog pluta pločica vam dati manevarskog prostora čekić i dlijeto . Razbiti oštećene pločice s čekićem i dlijetom i struže daleko ostatke s struganje alat . Učinite to za sve pločice u oštećena područja . Nakon što su pločice nestaje , očistiti područje temeljito i nanesite sloj kontakt cementa . Pritisnite nove pluta pločice dolje na cementu i dopustitida se osuši cementa potrebno vrijeme prije nego što hoda po pločicama .
Kada Patch

Cork pločice trebao biti zamijenjen samošteta je velika i to ne samo zato što ste primjetili mrlju ili mali brusilom na crijep . Cork pločice su među otpornije građevinskog materijala na raspolaganju za pod i ostati čvrst i izvediv , unatoč svim neatraktivnih mrlje mogu pokupiti .

Trošak Krpanje

Budući krpanje pluteni pločica znači uklanjanje izvornog pločica i zamijeniti ga novim ,cijene će biticijena od najmanje jednog novog pluta pločica - vjerojatno nekoliko ako je šteta i dalje ostale pločice - kao icijena ljepilo . Cork pločice obično kreće cijena od $ 0,70 do $ 160četvornih podnožju od 2011 , ovisno o kvaliteti pločica u pitanju .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Možete li zamijeniti baseboard Molding Nakon Carpet Instalacija

? Baseboard sastoji se od tankih komada ukrasne drva koji se pokreću uz dno svih zidova u sobi . Oni služe uglavnom dekorativnu funkciju i sakriti sve praznine pri dnu zidova i rubova podnice , poput tepiha . Iako instalacija radijatori je manje glom

Více >