Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> podne Popravci >> Content

Kako ispuniti šavova Allure Parket

Allure podnice jevrsta vinil obloge ili završiti da je dugotrajan i izdržljiv . Allure podnice nije kao tradicionalni tvrdo ili pločica . Umjesto da bude prikovan dolje ili ugrađeni u mort , Allure parket se lijepi zajedno s ljepljivim trakama montažnih na rubovima donje . Velika prednost Allure podova - osim svojim izgledom tvrdo - je njegova sposobnost da se navlažiti , bez oštećenja , jer se sastoji odvinil materijala . Instalacija i šav brtvljenje je simple.Things što vam je potrebno
gumene rukavice
Ljepila otapala
četka za ribanje
Kat strugalo Screenshot MOP Srpski Žlica
valjkom Screenshot topline pištolj < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite prozore u sobi kako bi osigurao bolju ventilaciju .
2

Stavite na gumene rukavice i prelijte ljepljivu otapala nad podloga . Dopustite da se otapalo upije u podlogu katu oko 30 minuta ili dok predložen od strane proizvođača .
3

pilingpodloga s četka za ribanje , uzimam sve prljavštine i prljavština . Zatim struže po cijelom podloga s podnim strugalicom da se do bilo kakvog ljepila i /ili ostataka koji mogu biti zaglavi na betonu .
4

Očistite podnu s grimase i kantu i pustiti da se osuše na zraku .
5

Početak u kutu najudaljenijem od vrata , polaganje Allure brodskog poda , jednu po jednu . Stavite prvi strip o zid u kutu , a zatim ugriz sljedeći komad u utor na kraju prvog dijela . Nastavljaju duž zida do duljine zida prekriven .
6

Priključni u drugom toku Allure podova , pritom drugi red u utore naprvi i strši iznad ljepljivom trakom . Nastavak polaganje Allure podnice red po red , lomljenje uzastopnih komada u instaliranih komada i pritiskom prema dolje na vjetrometini trakom ljepljivom .
7

Povratak na mjesto gdje ste i započeli s instalacijom Allure podnice . Držite se grijalicom 4-5 centimetara od šavova gdje su prva dva reda ispunjavaju i role ručnu valjak preko šavova kako ih zagrijati .
8

nastaviti zapečatiti svaki šav s plamenikom i valjak , zatim šetnja preko šavova što je prije moguće kako bi se osiguralo svaki šav je zapečaćena zajedno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1016071374.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.