Kansas Propan Line Instalacija

Mnogi ljudi koriste tekući propan ( LP ) kao izvor goriva za kuhanje, grijanje i toplu vodu . Kao i većina država , Kansas ima stroge smjernice za ugradnju tekući propan linija . Propisi štite stanovnike i instalatera zbog eksplozivnog potencijala LP . Načini instalacije moraju slijediti lokalne zgrade koda . Stanje Kansas, a mnogi od njezinih općina temeljiti svoje zgrade kodovi za propan -line instalacije na Međunarodnom Stambeno zakona ( IRC) . Materijali koji se koriste za propan linije uključuju polietilen i bakarne cijevi . To je ono što vam je potrebno Srpski Šljunak
Tamper Srpski bakrene cijevi
bakreni fitinzi Pretraživati ​​Trake podršku Pretraživati ​​Gas zapornim ventilom Screenshot Trace žice Screenshot Tracer vrpcu

Prikaži više uputa
1

skicu rasporeda plinovoda . Odredite duljinu cijevi koja prolazi od izvora propana na aparatu . Kupnja količinu cijevi i dolikuje potrebno za dovršenje projekta . Dobivanje radne dozvole prije početka projekta .
2

instalirati underground propan cijevi od 12 do 18 inča ispod površine . Kopaju rov i ispunite dno sa slojem šljunka . Kompaktnu šljunka s rukom nagovarati . Zbijanje sprječava zemlju od poravnanja i ugrožavanja integriteta instalacije cijevi .
3

Lay cijevi u rov . Slijedite upute proizvođača za spojnih cijevi i armature . Mjesto tragač žice duž cijevi . Ograničen krajeve žice iznad tla . Tracer žica služi kako bi se odrediti lokaciju cjevovod u budućnosti .
4

Instalirajte nadzemni propan cijevi s potpornim trakama postavljene u razmaku od 6 do 10 metara , ovisno o veličini cijevi . Kansas Pravila zahtijevaju izloženi cijevi instaliran minimalno 6 centimetara iznad površine tla . Pratite lokalne zgrade koda za instaliranje plina zapornim u liniji . Većina općina zahtijevaju plina zapornim instaliran u roku od 36 do 48 cm od aparata .
5

Provjerite jesu li elementi za bakrene cijevi su označena sa žutim oznakama identificirati kao LP linije . Oznake moraju navesti ime proizvođača , veličinu cijevi i ostale podatke određuje se prema građevinskim propisima .
6

Raspored inspekciju s odjelom za izgradnju koda prije pokriva , prikrivanje ili povezivanje linija na aparatu . Inspektor utvrdi da materijal , veličina i način ugradnje ispunjava lokalne zgrade koda .
7

Pogledajte lokalnim kodova saznati prihvatljiv način za testiranje propan liniju . Na primjer, građevinski propisi Wichita , Kansas zahtijevaju instalater za korištenje određenih mjerila ovisno o metodologiji testiranja . Spojite vod na aparat nakon dobivanja odobrenja od inspektora .
8

Nanesite magnetsko tragač traku preko propan linije . Magnetska traka upozorava nikoga kopa u mjestu kojeplin cjevovod se nalazi ispod trake . Za zatrpavanje rova i reseed područje ako je to potrebno .

Kako Zapalite Prirodni Plinske peći

Prirodni plin peći može ni imati elektronski sustav paljenja ili signalno svjetlo . Akoelektroničko paljenje ne radi ,serviser je obično needed.Drafts može uzrokovatipilot svjetlo za izlazak , a to se može lako popraviti . To je ono što vam je potreb

Více >