Fisher Regulator Specifikacije

Fisher Regulatori jebrand Emerson Process Management , koja jepodružnica tvrtke Emerson . Tvrtka je započela u 1890 u St. Louisu u Missouriju , a distribuira svoje proizvode širom svijeta . Fisher Regulatori omogućuju kontrolu protoka i /ili pritisak materijala , posebno plina i tekućine . Ovi su proizvodi za industrijsku upotrebu , profesionalci i potrošača aplikacija , a možete ih kupiti od lokalnog ureda prodaje . LP

Fisher nudi ukapljeni naftni plin (LP) ili propan regulatore , a ti regulatori su za plamenika , peći, industrijske primjene , farmama i kućanskih aparata . Ovi regulatori vam pomoći kontrolirati nizvodno potražnju tlaka ( regulatora za smanjenje pritiska ) , a oni su također kontrolirati uzvodno pritisak mijenjajući ukupni protok ( reljef regulator ) . Na primjer ,R622E £ 2 po četvornom -inčni ( PSI ) regulator usluga jeregulator za smanjivanje tlaka . To smanjuje količinu ulaznog tlaka u nizvodnom primjene , dopuštajući samo maksimalno 10 kilograma sile po kvadratnom colu ( psi ) na ne - hitne osnovi . To omogućuje do 15 PSiG ako dođe dohitne . Razdjelnik je izrađen od valovitog od nehrđajućeg čelika cijevi , atijelo jepola inča u veličini . Ona teži 1,4 £ . Ona radi na temperaturama od -20 stupnjeva celzijusa i 160 stupnjeva celzijusa .
Specijalnost /Process

specijalitet i proces regulatori kontrolirati plinove koji se koriste u industrijskim i kemijskim procesima . Ona nudi dvije vrste regulatora : smanjenje pritiska i reljef . Primjer regulatora reljef /Povratni jeSR8 Sanitarna Povratni regulator , što je za hranu , biotehnološke i farmaceutske industrije . Veličina tijela za ovu regulator kreće se od jednog pola inča do 3 inča , i to radi na temperaturama od -20 stupnjeva celzijusa i 400 stupnjeva celzijusa . To ima raspon tlaka između dva i 125 psig , a omogućuje maksimalno 210 psig od ulaznog tlaka . Maksimalni tlak outlet kreće se od dvije do 125 psig . Ona teži između devet i 60 funti.
Natural Gas

Fisher prirodnog plina regulatori pomoći u kontroli pritisak prirodnog plina u industrijske , komercijalne i potrošačke okruženjima . Primjer prirodnog plina regulatora za smanjivanje tlaka jeEXR serija , a možete koristiti ovu seriju za visoke i niske izlaznom tlaku . Tijelo regulatora je izrađeno od lijevanog željeza , aglavni ventil od životnog ciklusa troškova ( LCC ) od nehrđajućeg čelika . To omogućuje maksimalno 1.050 psig od ulaznog tlaka i do 1000 psig od izlaza tlaka . Ima hitan PSiG od 1050 psig . Ona teži između 50 i 225 funti, i to radi na temperaturama od -20 stupnjeva celzijusa i 260 stupnjeva celzijusa .

Kako to pretvoriti Dva plinomjera na jednu

Pretvaranje dvije plinske metara u jednom metru uključuje korištenje ispravne veličine metar i plinovoda . Konsolidacije metara će biti potrebna za konsolidiranje dvije jedinice stan koji će to tek postatijedna jedinica . Dvije pojedinačne cjevovodi

Více >