Kako očistiti Pohranjeno dizel gorivo

Dizelsko gorivo se koristi u različite vozila i funkcija . Kamioni industrija u velikoj mjeri oslanja na dizelski pogon za industriju , jer dizel ima veću izlaznu snagu od običnog plina i koristi se za napajanje kamione koji vrše dostavu diljem zemlje . Pohranjivanje bilo kakve goriva za bilo koju duljinu vremena je izazov jergorivo može početi učvrstiti i izgraditi naslage koje su štetne po motora i goriva sustava . Čišćenje off pohranjene dizelsko gorivo prije nego što ga koristite pomaže omogućiti da vaše vozilo ili opremu za trčanje na vrh performanse . To je ono što vam je potrebno
poliranje goriva
BioStat Screenshot gašenje požara
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Umetnite podizača gorivo crijevo od poliranje goriva u ispunu otvorenje dizel tenk i manevar crijevo tako to ide skroz do dna . Većina mulj će se nakupljati na najnižem dijelu spremnika , što je gdje želite crijevo .
2

Crijevo pražnjenja u tlačnoj čepa spremnika , ako ga ima . Bilo koji drugi otvor za čistu će raditi odpražnjenja crijeva se vraća u rezervoar goriva nakon što je očišćen . Vi ne želite koristiti isti otvor kao kurva crijeva , takoisto gorivo ne reciklira više i više .
3

Uključite pumpu za poliranje goriva nakon što su crijeva osigurati i ostavite ga na nekoliko sati , ovisno o veličini vašeg spremnika goriva . Ostanite predstaviti cijelo vrijeme , tako da možete pretvoriti crpku u slučaju mehaničkog problema . Držite pumpu što je daleko od tenkova što je više moguće kako bi se spriječilo šanse iskrenje ili požar . Držite aparat za gašenje požara na dohvat ruke .
4

Dodaj BioStat na svoju opskrbu gorivom u posljednjih deset minuta čišćenja goriva tako da je izlijevanje u isti otvor kao vraćanje goriva crijeva . BioStat jebio- friendly kemikalija koja sprečava alge i drugi mikroorganizmi iz raste unutar spremnika za gorivo .

Kako Rješavanje problema Honeywell serije 2020 Žižak

?Honeywell 2020 pilot svjetlo s SmartValve je dizajniran da bude učinkovit i pouzdan . Međutim , postoje slučajevi kad se može treba obratiti pozornost. Prije kontaktiranja ovjerenu Honeywell tehničar za popraviti ili zamijeniti svoj signalno svjetlo

Více >