Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Popravci Gas >> Content

Kako Ocijedite je spremnik vode plina Hot

grijačima za toplu vodu treba isprazniti povremeno ukloniti talog koji se skuplja u spremniku i smiri se na dnu . Sediment se prirodno nalazi u vodi , ali to može izazvati bojleri pokrenuti neučinkovito i koristiti više energije . Slow - trčanje vruće vode na slavinu ili ponestaje tople vode brzo bi mogao ukazati na prisutnost previše sedimenta . Grijačima za toplu vodu i možda će biti potrebno isprazniti kako bi popravke ili zamijeniti tank.Things što vam je potrebno Pretraživati ​​kliješta Pretraživati ​​za polijevanje vrta
Kante ili bačve ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Isključite opskrbu plinom grijača tople vode . Neki uređaji imaju prekidač se koristi za isključivanje oba signalno svjetlo i opskrbu plinom . Ostale jedinice imaju ventil na dovodu koji treba biti okrenuta u isključenom položaju s kliještima .
2

Zaustavite hladna voda ulazi grijača spremnika tople vode okretanjem ventila off .
3

Bleed off tlak u sustavu tako da otvorite slavinu tople vode u najbližu kupaonicu . Ostavite slavinu otvorenom .
4

Pričvrstite crijevo na ispusni ventil na dnu spremnika vruće vode . Pokrenuti drugi kraj crijeva izvan kuće .
5

Otvorite spremniku je ispusni ventil potpunosti . Otvaranje sigurnosni ventil na vrhu spremnika . To pomaže stvoriti dodatni pritisak za odvod tenk . Pustite vodu da se potpuno pražnjenje iz spremnika .
6

Zatvorite ispusni ventil , uklonite crijevo za polijevanje , isključiti slavinu tople vode u kupaonici i zatvorili sigurnosni ventil na vrhu bojler spremnika . Otvorite hladne vode u hrani ventil i pustititank ispuniti u potpunosti s vodom prije uključivanja opskrbe plinom liniju leđa i ponovnog pokretanja signalno svjetlo .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1016071515.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.