Kako Zapali pilot za plinski kotao

S vremena na vrijemepilot svjetlo na plinski bojler može izaći iz različitih razloga , od visokog tlaka vjetrova dolje ispušni ventil za poplave u podrumu . Moderni pilot svjetla su dizajnirani sa sigurnosnim ventilima i , u nekim slučajevima , električno paljenje , tako da jerelativno siguran popravak kuće . Vi svibanj želite nazvati svog davatelja tvrtku kako bi se utvrdilo ponovno pokretanje pilot na vlastite će poništiti svoje warranty.Things što vam je potrebno
Butan roštilj svjetlije ili dugo barata utakmica
Svjetiljka
Phillips - odvijač
Screenshot Prikaži više uputa
PristupanjePilot
1

Uključite termostat na plinski bojler na najnižu poziciju , ovisno o modelu . Isključite svu struju na plinski bojler i miris plina za zadržavali u zraku . Dopustite plin za trošiti .
2

Pretraga prema dnu stroja za dijagrama ili oznakom pokazuje signalno svjetlo je mjesto . Uklonite priključak na metalnu ploču koja pokriva signalno svjetlo . Na nekim modelima možda ćete morati ukloniti nekoliko vijke za pristup pilota , pomoću odvijača .
3

Gurnite kontrolni gumb na plin i pretvoriti ga u smjeru kazaljke na "off" položaju .
Rasvjeta Stalni pilot Srpski Srpski 4

Pritisnite dolje na upravljačkoj plin gumbom na pilot ventil , koji se nalazi na lijevoj strani plamenika , te ga pretvoriti u " pilot " položaju . Držite gumb u donjem položaju za puštanje plina od pilota .
5

Strike vašeg partnera ili zapaliti svoj ​​roštilj lakši i držite plamen do pilot plamenika . Nakonpilot je lit , i dalje držite tipku dolje za oko jednu minutu . Kada otpustite ,pilot trebao ostati lit . Ako nije , ponovite ovaj postupak dokpilot svijetli .
6

Okrenite upravljačku tipku za plin" S " položaju .
Rasvjeta električnog paljenja Pilot

7

Presskontrola plin gumb u smjeru kazaljke na satu i na "off" položaju .
8

Press u kontrolnoj plin gumb i okrenite ga u položaj "pilot . " Pritisnite kontrolnu plin gumb i zatim pritisnite gumb električnog paljenja odmah nakon . Trebali biste čuti glasan klik , nakon čega je pilot trebao upaliti .
9

Držite Control plin gumb za jednu minutu . Otpustite gumb i okrenite ga u položaj "ON" .

Kako Rješavanje problema indukcijske peći

? Uz klikom iz plinskog ventila i navali plavih plamenova u izmjenjivaču topline ,hladnoće kuća zahtijeva malo vremena da bi se zagrijati . Međutim , što se možeučiniti kada vlasnik kućepeći prestaje proizvoditi tu toplinu ? Plinskih uređaja za dijag

Více >