Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Popravci Gas >> Content

Kako instalirati Universal Thermocouple

thermocouple jeuređaj unutar bojler na zemni plin koji je radio na automatsko uključivanje opskrbu Grijalica je plina off u slučaju da je pilot svjetlo gasi . Thermocouples potrebna periodična zamjena , kaovrh termopara je podložan koroziji . Pilot plamen koji je pretežno plave boje , simptomatičan nedostatku termopara . Tako jeprisutnost pepela na termopara je savjet. Srećom , instalacija univerzalni thermocouple jejednostavan zadatak koji traje samo nekoliko minutes.Things što vam je potrebno
Wrench
odvijač
Roštilj lakši
Long utakmica
Prikazati više uputa < br >
1

Uključite dostaviti bojler je od plina sa zakretanjem gumba na vrhu upravljačke ploče na položaj "OFF" . Dopustite najmanje deset minuta da prođe da bi benzinske pare da rastjera .
2

Isključite thermocouple s dna upravljačke kutije okretanjem matice na kraju termoelementa u suprotnom smjeru s ključa . Postoje tri cijevi spojen na dno upravljačkoj kutiji . Termopar jenajmanji od tri cijevi .
3

Uklonite pristupnu ploču na dnu bojler . Pristupna ploča obično se može ukloniti jednostavnim povlačenjem daleko od bojler , iako su neki pristupne ploče održana na bojler s jednim ili više vijaka koji prvo mora biti uklonjena s odvijačem .
4 < p > Trace termoelement u unutrašnjost bojlera do kraja termopara je postignut . Imajte na umu damatica posjeduje ovaj kraj termoelementa u mjestu .
5

Izvadite thermocouple iz unutrašnjosti bojler okretanjem matice na kraju termoelementa u suprotnom smjeru s ključem dokthermocouple labava, a zatim povlačenjem thermocouple iz bojler .
6

Instalirajte zamjenski termoelement u unutrašnjost bojler , a zatim zategnite maticu s ključem za zaključavanje Thermocouple na svoje mjesto .
7

Pričvrstite suprotni kraj termopara na kontrolnu kutiju okretanjem matice na termopara u smjeru kazaljke na satu, s ključem .
8

Okrenite gumb na vrhu upravljačke kutije na " pilot" okruženju .
9

Lightpilot svjetlo pored benzinske cijevi pilot s roštiljem upaljača ili duge utakmice , a zatim pritisnite i držite dolje reset tipku na vrhu upravljačke kutije za jednu minutu nakon što je pilot svijetli .
10

Twist regulator na "ON" položaj.
11

Ponovno stavite pristupnu ploču za dovršetak instalacije .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1016071549.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.