Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Popravci Gas >> Content

O plina bojler Thermocouples

plinski bojler thermocouple jesigurnosni uređaj koji se koristi na razne plinskih uređaja, kao što su bojlere , sušara i peći . Ovaj uređaj zatvara dovod plina , kadapilot ugasi. Thermocouples smanjiti rizik od ispuštanja plina u kući i stvaranju vatru i opasnost po zdravlje . Thermocouples su jeftine , dostupne u kući -poboljšanje centara i lako zamijeniti . Povijest

1822 , Thomas Seebeck otkrio da jespoj između dva metala generiraju električnu struju kad se zagrije . Thermocouples sada se koristi u različitim topline osjetljivih aplikacija , uključujući i grijača na plin voda, plin za kosu i plinske peći .
Funkcija

plinski bojler termospregovi radnih zatvaranjem dovod plina , kadapilot svjetlo je otišao van. Kadelektrična struja generira zagrijavanjem dva metala je poremećen , to signalizira thermocouple zatvoriti dovod plina .
Identifikacija

termopar se nalazi u prednji dio pilot svjetla unutar plamena odjeljenje za plinski bojler . To izgleda kao limene cijevi .
Razmatranja

Thermocouples može istrošiti tijekom vremena . Ako je Vaš plinski bojler pilot svjetlo neće ostati lit ili plin se ne može uključiti , pokušajte očistiti pilota za poboljšanje topline generira pilot svjetla . Ako se to ne radi , očistite ili zamijenite termoelement . To je vrlo jednostavan i jeftin za napraviti . Standardni termospregovi mogu kupiti u lokalnoj trgovini home- poboljšanje .
Upozorenje

Ako osjetite miris plina u blizini svoje plinski bojler , isključiti plinski ventil koji bi trebao biti nalazi se u neposrednoj blizini bojler . Ako ne postoji ventil za svoj bojler , kontaktirajte plina serviser je i imati jedan instaliran u najkraćem mogućem roku .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1016071556.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.