Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Popravci Gas >> Content

Kako znati je lipilot ugasila

istjecanja plina može bitiozbiljna prijetnja za živote i imovinu pogotovo kadpilot ugasi na aparat i nema sigurnosni ventil zatvoriti dovod plina . Sljedeći članak će vas obavijestiti o tome možete reći akopilot se ugasila na aparatu . Ako ste u nedoumici ili ako postojivrlo jak miris plina ; očistiti područje i koristiti susjedov telefon da nazove 911. Upute Screenshot
1

Provjerite odvode uređaja ručice vidjeti ako oni će automatski ispuštaju plinove i svjetlost . ; Ako oni to ne pali , onda znate da jepilot svjetlo je otišao van i morat ćete oživjeti . " Trula jaja " Miris obično prati curenje plina , zbog aditiva u plin kako bi ljudi svjesni postoji pukotina , što je samo po sebi plin nema miris .
2

oprez zahtijeva da prvo isključiti sigurnosni ventil . Dopustiti da bilo pobjegao plin rasipati i odmah očistiti područje . Ako se nalazi ne postoji sigurnosni ventil za zatvaranje ; nazovite 911 . Nemojte zapaliti cigaretu ili napraviti bilo kakve telefonske pozive tijekom tog vremena kao i plin će se zapaliti s jedne iskre statičkog elektriciteta .
3

Povratak na tom području nakon najmanje petnaest minuta do otvoriti glavni plinski ventil i upali aparatom je signalno svjetlo . Kada je zadatak završen , testirati svaki plamenik odvojeno kako bi se osiguraloaparat radi ispravno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/gas-repairs/1016071558.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.