Voda je curila iz ledomat u zamrzivač

voda kaplje iz zamrzivaču ili hladnjaku nikada nijedobar znak . Uvijek provjerite je liuređaj uključen isnaga radi , i provjeriti točnost postavke temperature termometrom . Ako vaš hladnjak je još uvijek pod jamstvom , obratite se proizvođaču prije riješili i dati se proizvođaču priliku da servisiraju jedinicu . Nestabilan aparati

Ako je vaš pod nije na razini , vaš hladnjak neće biti na razini ako se uzme vremena da se ostvari. Imajući aparat na neravnom terenu može uzrokovatiledomat curiti . Mnogi hladnjaci imaju podesive razine koje vam omogućuju da se podizati i spuštati noge . Posavjetujte svoje korisničko modela saznati je li vaš hladnjak se može podesiti na ovaj način . Ako to ne može , umetnite mali drveni podlošku ispod najnižih stopa za čakgrade i zaustaviti kaplje .
Curi Dijelovi

curenja u punjenim cijev koja usmjerava vodu s ledomatom uzrokuje kaplje u zamrzivaču . Pogledajte cijevi unutar zamrzivača vodi do ledomatom . Ako vidite vodu na cijevi , ili je curila iz cijevi , morate zamijeniti ovu cijev . Prstohvat ili savijati u cijevi može izazvati curenje , pa masirati iz prikliještiti popraviti cijev . Zbog zamrzivaču je odmrzavanje često se nalazi u neposrednoj blizini ledomatom ,curenja u odvod odleđivanje vode može napravitiledomat čini se da curi . Pregledajte komad plastike za pukotina, suze ili druge štete koja bi mogla dovesti do curenja .
Dio Neuspjeh

veliki curenja iz ledomatom općenito ukazuje na to da glavni sastojak nije uspio . Ice makeri imaju tendenciju da bude jeftin . Ako tvoj ima slomljen dio koji je uzrok kapanja vode , zamjeneledomat moglo biti isplativije nego popravak .
Savjet

pri rješavanju vaše ledomat , isključite dovod vode na ledomatom pomoću zaporni ventil u vašem sudopera . Ovaj ventil je općenito vezan za sudopera je hladnu vodu ventila s bakrenom žicom . Ako ne vidite zaporni ventil postoji , provjerite u podrum .

Kako popraviti pukla žica Pod kauču

puknute žice pod kauču odnose na slomljena opruga ispod namještaja komadu . Razbijena proljeća mogla utjecati na stabilnost i potporu kauča i učiniti ga manje ugodno . Također ,slomljena opruga koja viri iz moglo biti opasno , jer se ispočetka ljude,

Více >