Klima uređaji koji odgovara Između Studs

Installling klima uređaj koji se uklapa između privjescima jerješenje za homeowner koji želi da se klima u sobi , ali ne želi ići na problem u instalaciji punu HVAC ( grijanje odvodne /Air Conditioning ) sustava . Zid Klima uređaji

zid klima uređaji rade na sličnom principu podijeliti jedinice , ali u mnogo više kompaktnom obliku . Tekućinu za hlađenje u klima cirkulira u isparivač zavojnica , gdje se širi u plin . Ova ekspanzija uzrokuje pad temperature povlačenjem toplinu iz okolnog zraka . Rashladno sredstvo cirkulira onda na kompresor unutar klima uređaja , koji ga sažimanju natrag u tekućinu , spremni za početak ciklus iznova .

Prednosti zid Klima uređaji

zid klima uređaji su puno manji i jeftiniji od instaliranja split klima sustava , gdje je isparivač unutar kuće , akondenzator je izvana . Oni ne zahtijeva nikakve dodatne žice i može otrčati standardnu ​​120 - volti dom krug . U većini gradnje u Sjedinjenim Američkim Državama , privjescima su raspoređeni 16 centimetara od centra do centra , što znači da se ti zid klima uređaja može se postaviti između privjescima . Stavljanje klima uređaj između privjescima također pomaže da se izbjegne dom žice .
Zašto Instalirajte Između Studs ?

Većina zidni klima uređaji su napravljeni da se uklopiti u otvaranje prozora . Neki vlasnici ne žele imati pogled s prozora blokiran klima uređaja . Još jedan razlog da se stavi klimu između privjescima nego u prozoru je da su kontrole mogu biti postavljeni visoko, izvan dohvata djece koja bi mogla biti u iskušenju da petljati s postavkama . Na kraju , ako u sobi nema odgovarajući prozor , vi svibanj želite instalirati klimu između privjescima napraviti setup lakše .
Klima uređaji Instalacija

Prije ugradnje jedinica , pazite daoutlet u blizini, gdje je klima uređaj možete priključiti u. Ako ne , morat ćete instalirati. Koristite klinac tražilo pronaći vijaka na obje strane gdje želite instalirati klima uređaj i označiti svoje lokacije na zidu s olovkom . Koristite Rotary Drilling alat ili ključanicu pilu za uklanjanje suhozidom . Uklanjanje vanjski zid jestvar teže . Ako je zid od cigle , na primjer , da ćete morati napraviti niz rupa oko otvora za klimu prije pokušavate sječivo iz cigle . Za instalaciju na kući s prilaženje ili ploče , one će morati biti uklonjena prvi. Jednomrupa za klima uređaj je stvoren između privjescima , trim rubova s drveta i siguran . Umetnite klimu u otvor između studs i siguran . Točan način osiguranja ovisit će o veličini klima uređaja i tipu konstrukcije . Dvije popularne su rješenja da se osigura klimu prilažući leđa s lancima na nosače na vanjski zid , ili instaliranjem gori ispod postrojbe za potporu zračnog condioner težinu . Ispunite u prostoru između klime i trim s zatvaranje pukotine i /ili weatherstripping .

Kako Prilagodite Stick domet na Arc Zavarivač

Jedna od tehnika za zavarivanje metalnih dijelova zajedno je poznat kao zavarivanje proces oklopljeni metalnom , također se spominju kao štap za zavarivanje . To uključuje aparat za varenje koji proizvodi visokog napona električne energije kroz sajlo

Více >