Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

Kako instalirati post na Vrh stari beton

Mnogi projekti home poboljšanje zahtijevaju da se usidriti nešto na postojeći betonski pod ili ploča , kao što instalirate svjetlo postove , sandučiće ili čak Pergolas . To se može činiti izazov jer postovi obično su zakopani u zemlju . Stavljanje postove na staru betonsku površinu zahtijeva da ga pregledati za statiku , a zatim pričvrstite posebne razrede . Vi pričvršćuju nosače na beton s spajala dizajniranih prodrijeti i držanje tvrdi material.Things što vam je potrebno
Post zagrada Screenshot, zaštitne naočale
Earplugs
udarnim Screenshot zidarstvo malo
Tape mjera
samoljepljiva traka Screenshot Shop Vac
nehrđajućeg čelika betonske rukava sidra
ključ
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Šetnja uz staru betonsku površinu i pregledati ga za vidljive pukotine ili pucaju materijala koji mogu ukazivati ​​na strukturalni kvar . Ako se bilo koji od ovih danas , odaberite neku drugu lokaciju za mjesto instalacije ili zamijeniti betona prije ugradnje . Slabi beton može uspjeti kad izbušiti u nju ili dodati dodatnu težinu post .
2

Postavite post kvačicu na dnu posta kako bi se osiguralo da se uklapa udobno . Nosači su dostupne u više različitih veličina kako bi odgovarao promjeru raznih postova .
3

Izvadite držač na mjesto i stavite ga na vrhu betonsku površinu na željeno mjesto . Umetnite olovku kroz niže rupama kako bi ih označili na betonu .
4

Postavite nosač stranu i stavi na sigurnosne naočale i čepićima za uši . Umetnite svrdlo 1/4-inch-diameter masonstvo u čekić bušilica . Mjera iz dna malo dok ne dođete do 2-1/4 inča . Zamotajte komad zaštitne trake oko malo .
5

Postavite vrh na malo na jednoj od rupama i stisnuti okidač izbušiti rupu dok sena dnu trake dosegne vrh betona . Ponovite postupak za svaku preostalu rupu .
6

Priključite Shop Vac i isisati sve betonske prašine iz unutrašnjosti rupe .
7

Umetnite poštanski nosač natrag na dnu posta i pričvrstite ga na mjesto s priloženim vijcima i nestanka bušilica . Nakon nosač ima rub koji sjedi na post i ima rupe za vijke .
8

Podignite post vertikalno i poravnajte niže nosača rupe rupe u betonu . Pitajte pomoćnika održatinakon uspravno i stabilno .
9

Umetnite 1/2-inch-diameter nehrđajućeg čelika konkretan rukav sidro u svaku rupu za vijak na držaču . Stavite ključ oko matice na vrhu svake sidro i pretvoriti ga u smjeru kazaljke dva do četiri puta dok ne bude čvrsto .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016071935.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.