Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

Kako zamijeniti vatrostalna opeka ploče u kamin

Kamini moraju biti izgrađeni od materijala koji će zaštititi okolne strukture s visokim temperaturama , reflektiraju toplinu u prostoriju i izdržati ekstremne vrućine i temperature . Kamin sadrži ložište , komoru , gdje gorivatra . Ložište izrađeni su od ili obložene vatrostalne opeke ili ploča . Vatrostalna opeka ploča mora biti u dobrom stanju , bez pukotina većih od maslaca noža . Slomljena ploča treba odmah zamijeniti s tehnikom prikladnom za specifične kamina . Zamjena se može raditi io jednostavnim kliznim novu ploču i pričvrstiti ili je mogao pozvati mortaring.Things morat ćete Srpski odvijač
mjernoj traci
Zamjena vatrostalna opeka ploča
kružnom pilom s zidane nožem ili drugim zidove - alat za rezanje
Stone ili Masona dlijeto
Hammer Screenshot Sponge
Vatrostalni mort
lopatica
Placeholder
gumeni bat
Prikazati više uputa Screenshot slide - u ploča

1.

ukloniti zaslon kamin, dnevnike i ništa drugo u ložište koje može biti odvojen .
2

Izvadite oštećenog vatrostalna opeka ploče ili ploče . Akostražnja ploča jejedan koji se zamjenjuje , možda će biti potrebno ukloniti bočne stranice . Izvadite vijak koji drži kvačicu za zadržavanje i ploče na mjestu zatim pažljivo skinite bočne prije izvlačenja stražnju ploču .
3

Izmjerite veličinu svake ploče i izrezati zamjenske ploče da stane ako je to potrebno . Cirkular sa zidanom nožem trebao biti pogodna za to .
4

Ponovo umetnite vatrostalna opeka panela , s početkom u stražnjoj ploči . Stražnja ploča općenito slajdova u izbočinu ili nosača karticama . Nakon zamjene stražnju ploču , učiniteisto za bočne ploče zamjenom kvačicu za zadržavanje ili kopču i zatezanje vijka učvrstite ploče na mjestu . Ako jedan od rubova ploča je zaobljen ,zaobljeni rub ploče mora biti prema prednjem dijelu ložišta .
5

Zamijenite postolje dnevnika , dnevnika , kamin ekran i sve ostalo što je uklonjen ranije .
ožbukani ploča Zamjena
6

Izvadite kamin dnevnik , zaslon , prijavite stajati i neke druge stavke u ložište .
7

uklanjanje oštećene ploče ili ploče . To može biti potrebno koristiti klesar je dlijeto i čekić za potpuno uklanjanje panela i mort .
8

Pripremite površinu za vatrostalne žbuke i panela . Podlogu trebao biti slobodan od čađi i bilo koje druge ostatke . Koristite vlažnu spužvu vlažiti zidovi i panele u kojima će oni biti u kontaktu sa žbukom .
9

Nanesite vatrostalni mort na stražnji zid ložišta u kojima ćeploča biti u kontaktu sa stražnje box . U nekim slučajevima , mort treba postaviti samo na vrhu i na dnu zida ostaviti otvoren prostor u sredini iza ploče . Srpski Srpski 10

Pritisnite ploču na mjesto . Koristite rezervirano mjesto ili braće zadržati stražnju ploču na mjestu ili na drugi način podbočiti ploču dok mort lijekove . Drva odbora naslonio ognjišta podu ili usne na ispred kamina prikladan je za to ; mali, ali čvrst komad namještaja može se koristiti . Srpski Srpski 11

nanesite mort duž cijelog donjeg ruba prednjeg panela zatim nanesite tanki sloj žbuke na cijeli stražnji površini zamjenu strana panela .
12

postavite bočnu stranicu u ložište . Strana panela može biti viši od prednjeg otvora kamina pa umetnite ploču u otvor pod kutem i pritisnite ga uza zid dok je ravna . Razmislite koristeći gumeni bat nježno lupkati ploču na mjesto . Ne dodirujte stražnju ploču . Koristite rezervirano držati ploču na mjestu, dok su minobacačke lijekove .
13

Vratite drugu bočnu ploču na isti način kao iprvi, akodruga ploča također je zamijenjen .
14

Nanesite vatrostalni mort u šavova na dnu i rubovima bočnih panela .
15

Zamijenite postolje dnevnika , dnevnika , kamin ekran i sve druge predmete koji su prije toga uklonili jednomvatrostalnog žbuka je ozdravio .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016071998.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.