Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

Što jeBakar Duplex Ferrule

podnožak jecjevasti ili - rjeđe - kružni uređaj , obično izrađeni od metala ili plastike ? . Zasebni prstenovi koriste priložiti ili pojačati jedan lanac materijala , kao što je žica . Dupleks prstenovi se koriste za vezanje dva predmeta zajedno , kao metalnog užeta . To je u drugoj funkciji da se bakar dupleks prstenovi koristi ; oni najčešće se pridruže vodove koji provode struju . Nomenklatura

izraz " bakra podnožak " je nešto pogrešno ime ; Riječ " podnožak " potječe od " obojenih " , jer za mnoga stoljeća željeza jematerijal obično koriste kako bi takve metalne predmete . Duplex također ima Latinate derivaciju ; to se odnosi na funkciju u prstena da drži zajedno dva predmeta . Dvoetažni prstenovi također nazivaju " ​​blizanac žica" prstenovi
Samac ferrules

Pored njihove primjene kao spajala na zglobovima , prstenovi se ponekad koriste za pojačanje . ; Na primjer, male plastične ili metalne cijevi na krajevima vezica - ispravno zove aglets - su prstenovi . Dok bakreni prstenovi mogu se koristiti za izraduarmature više dekorativni , tu je rijetkorazlog za korištenje duplex podnožak u ovom zahtjevu .

Dvoetažni ferrules

Dvoetažni prstenovi su kružnog ili ovalnog oblika , izrađen od metala ili - rjeđe - plastika i koriste se prvenstveno kao spajala . Možda najviše sveprisutna i vrlo vidljiv upotreba duplex ferrules je u stvaranju petlja u žičane užadi koristi za vučnih vozila , ograda od odluka i sličnih programa . Žica je obično udaljeni oko prozorčić u obliku vodiča , ispravno nazivaokoštavanje , i zaključan u mjestu metalnom prstenu , gdje se udvostručuje natrag na sebe . Prstenovi raditi i zaključavanje uređaja na zglobovima bilo vlaknastog , nasukan , uže poput materijala , poput žice .
Korištenje

Nakon ta dva objekta kako bi se pridružio su smješteni , što je potrebno da se deformiraju podnožak da ih na mjestu . To se može učiniti sa standardnim crimper i specijalizirane privrženosti uređaj namijenjen za potrebe ili jednostavno čekićem.

Bakar Duplex ferrules

Bakar samohrani prstenovi se koriste kako bi funkcionalne zglobovi više ukrasne , poput vrhovima high - end kišobrane i golf klubova . Duplex podnožak jepodnožak dovoljno velik za smještaj dva predmeta koji moraju biti povezani zajedno ; bakar duplex podnožak ne više od takvog uređaja proizveden od bakra . Bakar prstenovi obično se koriste kada je električna vodljivostvažno razmatranje ; Svi su niti od žice koja kontaktiranja podnožak moraju biti u stanju provodi struju . Nadalje , u procesu nabiranja bakreni prstenovi deformirati lakše bez topline nego učiniti željeza prstenovi . Otpornost na koroziju također može bitifaktor , a bakar ne hrđa .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016072052.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.